TIOR

Un decor alb de sus pana jos – nu e de ajuns (partea I)

Albul – o culoare pură, curată, specifică interioarele simpliste, dar și celor sofisticate. Amenajarea locuinței poate cunoaște mai multe variante cromatice. Noi nu ne puteam lua privirea de la fotografiile din galeria foto. Citește articolul de mai jos și vei rămâne uimit cât de ușor este să amenajezi un interior alb și confortabil.


Alb - începuturi


Privește pereții încăperii ce tocmai au fost vopsiți în alb. Acum ai în fața ta un nou început. Lasă-te purtat de creativitate, dar și de sfaturile specialiștilor în home design. Privește acum spre fereastră. Ai o vedere spre frumusețile naturii? Atunci, albul va fi un fundal perfect pentru o perspectivă superbă. Albul este o alternativă ce inspiră meditație, o alternativă a închiderii într-o culoare. Permite-i casei tale să vorbească de la sine despre frumusețea acestei culori.


Stil diferit – alb diferit


Albul este potrivit atât în spațiile moderne, cât și în cele tradiționale. Dacă ne referim la bucătării, ne putem bucura de versatilitatea albului. Derivate ale albului pur, precum albul-crem, fac pereche bună cu dulapurile clasice din lemn. În cazul bucătăriilor moderne, blaturile de marmură albă sunt cele mai indicate, alături de mici detalii minimaliste. Până și aparatele electrocasnice sunt albe în majoritatea cazurilor. De ce să nu profiți de acest aspect?


Detalii metalice alături de alb


Încă la modă sunt combinațiile de metal și alte componente de culori deschise la culoare. Aspectul unei încăperi care conține mult alb și oțel inoxidabil, alama sau cupru este cald și primitor. Electrocasnicele și electronicele pot reprezenta categoria de aparate din oțel inoxidabil. Tot aici intră și corpurile de iluminat. Un exemplu potrivit poate fi un corp de iluminat din alamă pentru camera de zi. Reflexia metalică asociată cu claritatea albului aduce un efect „wow” încăperii.


Alb pe canapele


De ce să stai departe de tapițeria albă? Este expusă murdăriei, într-adevăr. Ia, totuși, în considerare cărui tip de cameră se potrivește cel mai bine. Poți utiliza mobilier din piele albă, iar aici poți afla cum să o îngrijești. Nu renunța la canapeaua favorită din cauza culorii. Folosește textura preferată, iar toată lumea va fi fericită.


Susa foto: freshome.com, houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI