TIOR

Un decor alb de sus pana jos – nu e de ajuns (partea a II-a)

Mai jos găsești partea a II-a a articolului cu privire la casele decorate cu alb din cap până în picioare. Am pregătit o galerie foto cu mici sugestii prin care poți transforma locuința cea fără de personalitate într-una primitoare și călduroasă.


Arta în centrul atenției


Dacă vă plac tablourile, operele sculptate sau orice modalitate de atragere a atenției prin artă, un perete alb te va ajuta să scoți în evidență un stil aparte al decorului. Albul îți oferă libertatea de a-ți transpune propria personalitate în amenajarea locuinței. Operele de artă nu vor concura cu un perete colorat și mult prea sofisticat. Nu vei întâmpina probleme precum: nu se asortează cu cromatica mobilierului sau a decorului, în general.


Diversificare în funcție de nuanță


În cazul în care locuinței tale îi lipsește personalitatea, in în considerare stratificarea nuanțelor de alb. De la alb-gri la alb-bej există nenumărate variante posibile. Folosirea diferitelor modele, materiale și texuri vor funcționa împreună pentru o amenajare interioară ce transmite căldură. Orientează-te către o armonie între tăblia capitonată a patului, perdelele și draperiile ferestrelor, lenjeria patului. Soiuri diferite de alb creează profunzime și interes oricărei locuințe.


Amenajare sezonieră


Un interior complet alb oferă posibilitatea îndeplinirii oricărui capriciu. Chiar în funcție de anotimp, de ce nu? Imaginează-ți că albul pereților și al întregului decor este asemenea unei pânze ce poate capta o multitudine de viziuni în ceea ce privește ameneajarea interioară. În funcție de sezonul preferat, poți alege să decorezi într-un ton rustic, specific toamnei sau în nuanțe pastelate specifice primăverii. O casă versatilă și primitoare pe tot parcursul anului.


Excepție de la alb


O baie complet albă nu ar putea rămâne așa. Nimic nu poate face diferența mai bine ca o culoare îndrăzneață într-un cadru mult prea monoton. Am ales o baie decorată astfel și ți-o prezentăm în galeria noastră foto. Micile plăci de faianță aduc accente puternice în cadru. Baia este transformată într-una sofisticată. Trebuie să recunoști că atrage toate privirile.


Recomandare de camuflare


Albul, pe lângă efectul estetic, are și unul de camuflare. Mai exact, această culoare este recomandată pentru casele vechi, cu mici probleme arhitecturale sau pete inestetice. Pe lângă acoperirea diverselor neplăceri ale interioarelor îmbătrânite, albul poate evidenția detaliile artizanale din locuința ta.


Tu ce trucuri folosești în locuințele complet albe?


Sursa foto: freshome.com, houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI