Un apartament plin de culoare

18-05-2015 / Blog amenajari locuinte

Dacă inima ta este plină de culoare, atunci şi locuinţa ta trebuie să fie plină de culoare. Cât de colorată poate fi o singură casă? Oricât de colorată vrei să fie! Până te hotărăşti cum să îţi amenajezi tu apartamentul, noi îţi vom mai arăta casele altor oameni şi vom continua să îţi oferim sugestii de amenajări interioare.

 

Caută locul perfect.

 

Nu te grăbi atunci când îţi cumperi o locuinţă, ci caută o casă care să aibă arhitectura şi compartimentarea potrivite pentru tine. Desigur, va trebui să ţii cont şi de posibilitatea în care vor apărea şi alţi locuitori: un partener de viaţă, copii, animale de companie.

 

Spaţiul în care trăieşti trebuie să te mulţumească şi să îţi poată satisface nevoile, aşa încât să poţi transforma acest spaţiu dintr-o casă într-un cămin.

 

Umple-ţi casa.

 

Dacă în momentul în care te muţi într-o casă nouă ai deja piese de mobilier sau obiecte de decor, foloseşte-le. Poţi să le regândeşti poziţia şi să le foloseşti în diferite camere decât erau utilizate anterior.

 

Umple-ţi casa cu toate obiectele de care ai nevoie şi completează cu lucrurile pe care trebuie să le ai numai pentru că îţi plac şi te fac să te simţi în largul tău la tine acasă. Acestea sunt lucruri pe care le-ai creat, pe care le-ai primit, pe care le-ai cumpărat de dragul lor sau pe care le-ai adus cu tine din vreo călătorie.

 

Locuinţa din imaginile de mai sus nu are nicio urmă de simplitate, este bombardată cu lucruri personale, cu tot felul de culori, cu accesorii si suveniruri. Totuşi, sentimentul general nu este unul de claustrare, ci unul de relaxare şi de confort emoţional.

 

Asumă-ţi riscuri.

 

Sigur, într-o locuinţă unde mobilierul este atât de colorat ca cel din galeria foto, colorarea pereţilor este o mişcare foarte îndrăzneaţă. Totuşi, după cum poţi observa, arată foarte bine chiar şi aşa. Dacă ai suficientă lumină în cameră şi dacă alegi nuanţele potrivite pentru pereţi şi pentru accesorii, poţi jongla oricum îţi doreşti cu celelalte culori din încăpere.

 

Nu renunţa la pasiunile tale.

 

Dacă nu îţi poţi crea un studio de muzică sau un atelier de pictură sau nu ai de ce să amenajezi astfel de camere (acest lucru se poate întâmpla atunci când nimeni din familie nu are astfel de talente), atunci îţi poţi aduce pasiunile mai aproape prin artă: tablouri, sculpturi, ascultarea muzicii create de alţii la un sistem audio de calitate, un casetofon sau un patefon. Urmează-ţi pasiunile în orice fel este posibil. 

 

Pentru câteva idei de elemente surprinzătoare ce ţi-ar putea personaliza locuinţa, click aici

 

Sursa foto: houzz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.