TIOR

Ultimul articol despre vara

În curând ne vom lua „la revedere” de la anotimpul soarelui. În materie de home design, este recunoscut pentru culorile vii, luminoase, combinațiile de alb și albastru. Acum, la sfârșit de vară, vom face un rezumat al celor mai apreciate amenajări interioare ale anotimpului.


Recapitulare


Pentru tine ce înseamnă „vara”? Pentru noi: plajă și soare, fructe proaspete, culori, inspirație, relaxare. Nu ne putem hotărî la un singur element. Cum nu ne putem hotărî la un singur model de amenajare a locuinței care să sugereze vară și voioșie. Așa am ales câteva idei care să ne mențină vii amintirile din vara ce aproape a trecut.


Galben ca soarele


Ce poate fi mai luminos și mai aducător de zâmbete, dacă nu culoarea soarelui, galben. Noi am ales un living cu accent pe nuanța canapelei. Lumina, de data aceasta naturală, creează o atmosferă văratică. Perdelele nu opun rezistență, materialul și imprimeul aduc o atmosferă caldă încăperii. Nu te-ai fi gândit că o măsuță de cafea transparentă poate aduce o notă modernă livingului. Este una dintre amenajările ideale ale livingului în spiritul zilelor de vară.


Blue, alb și lemn


Un stil vintage, atrăgător. Ideal pentru personalizarea căminului tău. Alege lemn vopsit în alb pentru geamuri, iar blue pentru uși. Adaugă o canapea acoperită în textil de culoare inchisă care să evidențieze coloritul pernelor. Completează decorul cu perdele din materiale vaporoase, în culori deschise, asortate cu draperii în dungi, alb cu bluemarin. Iată că vara este din nou aici.


Temă nautică pentru copii


Folosește o paletă de culori marinărești: alb, roșu și albastru. Noi am ales un pat inspirat din designul navelor marine pentru un somn liniștit după o aventură „în larg”. Cu gândul la vacanța de pe litoral, am ales desene haioase pentru unul dintre pereții dormitorului. Copiilor le va plăcea la nebunie. Adaugă și o poveste despre pirați și somnul celor mici va fi mai plăcut.


Sursa foto: freshome.com, homedit.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI