TIOR

Turbo-casa pentru pasionatii de masini

Astăzi, inspirația în home design va veni din lumea autoturismelor. Însă, noi nu ne dorim doar să fim inspirați de imaginea unui vehicul, ci chiar să îl folosim în amenajarea locuinței. De aceea, am ales câteva idei prin care se pot insera părți componente ale mașinilor într-un mobilier funcțional.


Din garaj în living


Inițial, am fi spus și noi că locul un autovehicul este în garaj sau parcarea din fața casei. În galeria noastră foto îți vom prezenta exemple creative de mobilier din piese auto. Primul din serie este o masă alcătuită din partea frontală a unui Mustang. Poziționată alături de un perete roșu, creează un spațiu perfect pentru pasionații de autoturisme. Când vine vorba de mașini, nu este admis consumul de alcool. Acum, însă, poți savura băutura preferată într-un ambient care te reprezintă.


Banchetă auto


Păstrăm același cadru intens, cu peretele vopsit în culoarea focului. Schimbăm, totuși, obiectul central, dar și marca autoturismului. De data aceasta folosim bancheta unui Chevrolet. Scopul rămâne același: confort și siguranță, numai că le poți avea pe toate chiar la tine acasă. Cu o astfel de banchetă poți decora fie camera tinerilor, fie spațiul de relaxare din căminul tău.


Pereți înmatriculați


Numerele de înmatriculare sunt și acestea numai bune de pus pe un perete simplu și neatractiv. Le putem folosi ca simple obiecte decorative, însă le putem spori utilitatea prin transformarea lor în ceasuri. Dacă alegeți un număr de înmatriculare ca cel prezentat în galeria noastră foto, îți va aduce un aer ușor vintage încăperii.


„Motoare” în dormitoare


Dacă alegi un pat sub formă de mașină, este clar. Pasiunea ta penru autoturisme o încadrezi perfect și în momentele tale de relaxare, în dormitor. Mașină roșie – pasiune. Culoarea și designul unui Cadillac vor aduce o schimbare radicală dormitorului tău. Dar nu te opri aici. Alege cu grijă un fundal care să sporească efectul creat de patul nonconformist.


Ford și biliard


Pentru spațiul destinat distracției, îndrăznește să înlături orice urmă de monotonie. Înlocuiește masa obișnuită de biliard cu una ce se aseamănă unui Ford Mustang al anilor '65. Prietenii vor fi încântați de alegerea ta, iar distracția va fi pe cinste.


Sursa foto: architecturendesign.net

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI