TIOR

Transformare din banal in modern

Sigur, trebuie să te bucuri de simplul fapt că ai un acoperiş deasupra capului, dar de ce să nu ai o casă frumoasă, dacă tot ai o casă? Lucrurile clasice îţi oferă numai strictul necesar, însă nu trebuie să te mulţumeşti cu atât. Aşa cum am mai scris şi cu alte ocazii, trebuie să îţi placă să fii acasă, să îţi placă să te întorci acasă, să îţi placă să primeşti vizite şi să te simţi confortabil în propriul tău cămin, atât fizic, cât şi spiritual şi mental. Aşadar, este vremea să treci la treabă şi să îţi înfrumuseţezi casa.

 

Uită-te la imaginile din galeria foto: prima poză este cu un living înainte de micile, dar foarte importantele transformări, iar următoarele imagini sunt cu acelaşi living, însă după reamenajare. Nu-i aşa că este spectaculos? Imaginile sunt dovada că se poate. Strânge fondurile necesare sau fă un împrumut (în ultima vreme, creditele de nevoi personale nu mai sunt ceva deosebit şi sigur găseşti o ofertă potrivită veniturilor tale) şi reamenajează-ţi locuinţa, aşă încât ţie şi familiei tale să vă facă plăcere să locuiţi aici.

 

Culori mai puternice

 

Culorile terne fac toată casa să pară plictisitoare şi lipsită de viaţă, lipsită de personalitate. Prin urmare, măsura care trebuie luată este uşor de dedus: studiază culorile preferate ale tale şi ale celor dragi care vor locui cu tine. Studiază nuanţele şi tentele fiecărei culori, apoi, când ai ales nuanţa potrivită, fă proba cu ajutorul unor etaloane şi ai grijă la cum vei îmbina culorile.

 

Cu toate acestea, nu trebuie să eviţi pentru vreun motiv culorile intense. Aşa cum vei vedea şi în imagini, cu cât culorile sunt mai puternice, cu atât mai plăcut va fi efectul.

 

Accesorii în plus

 

Accesorii, nu decoraţiuni, în plus, da? De exemplu, poţi aşeza câteva rafturi în plus, câteva scăunele... Decorează canapelele cu pernuţe decorative noi, alege o vază nouă pentru măsuţa de cafea, împrospătează aspectul câtorva piese de mobilier: îmbracă-le în huse sau retapisează-le, vopseştele, îmbracă-le în autocolant, orice crezi tu de cuviinţă.

 

Piese de mobilier transformate

 

Iată, tocmai ce ziceam: colorează-ţi şi mobilierul, împrospătează-l şi pe el. În articole anterioare, îţi recomandam să recondiţionezi piese ceva mai vechi de mobilier. Le poţi recondiţiona pentru a-şi continua traiul ca piesele de mobilier care sunt sau ca noi obiecte: din taburet în spaţiu de depozitare, din roabă în măsuţă de cafea, din pat în canapea, din paleţi tot felul de minunăţii. În funcţie de obiectele pe care le ai de la îndemână, lasă-ţi imaginaţia să zburde şi creează ceva frumos şi comod pentru locuinţa ta.

 

Totul curat şi pus la locul lui

 

Nu în ultimul rând, este important ca locuinţa de zi să fie ordonată şi curată, bine organizată şi parfumată. Parfumul va trebui să fie unul discret şi plăcut de toţi cei din casă, iar lucrurile, dacă tot sunt bine organizate, să fie şi aşezate la locurile lor. Recomandat este să faci câte puţină ordine în fiecare zi. Astfel, va fi mai uşor atunci când este vremea pentru curăţenia generală, riguroasă.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI