TIOR

Texturi pentru armonia casei

Amenajarea completă a locuinței presupune alegerea schemei de culori, a mobilierului și a elementelor decorative. Cu toate acestea, există riscul ca ceva să nu meargă bine, ceva să lipsească. Un designer doar ar arunca o privire în cameră și ar știi ce să adauge pentru un mix complet. Textura. Ea este cea care contribuie la evidențierea stilului și a detaliilor.


Camere complex texturate


Ce vrem să spunem printr-o textură bine aleasă? În primul rând, decorarea cu diferite texturi poate aduce o doză de dinamism încăperii. Dificil de pus în practică, la prima vedere. Dar de ce să punem răul în față? Poate doar importanța pe care trebuie să o acordăm texturii, implică și o oarecare teamă de eșec.


Plăcut la atingere


Covor moale, masă de lemn dur, perne din piele pe canapea. Toate acestea contribuie la definirea spațiului și crearea unui atmosfere plăcute. Senzațiile tactile plăcute se pot simți și de la distanță. Atunci când răsfoiești paginile unei reviste de amenajări interioare sau a unei emisiuni cu un astfel de subiect, intuiești confortul pe care îl inspiră anumite texturi. De reținut este faptul că textura aduce la un alt nivel experianța home designului.


Texturile atrag atenția


Specialiștii în home design ne informează că texturile funcționează pe același principiu cu cel al culorilor. Mai exact, texturile brute conduc către un spațiu intim, în timp ce texturile netede sunt folosite pentru a reda eleganță încăperii. Dacă alături o textură netedă uneia dure, cea din urmă va ieși mai mult în evidență. Acest lucru nu se va întâmpla dacă obiectele cu texturi dure sunt folosite individual.


Texturi pentru echilibru


Amenajările interioare trebuie să prezinte contrast și echilibru în același timp. Împreună trebuie să ofere interes vizual. Prin alegerea unor texturi potrivite asiguri importanța obiectelor în cadrul decorului. Bineînțeles, nu trebuie să exagerezi cu folosirea cât mai multor texturi. Ceea ce ne dorim este să adăugăm un sentiment de armonie spațiului de locuit.


Tu ce textură alegi pentru un interior perfect?


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI