TIOR

Teritoriul unui barbat

Unii ar spune ca teritoriul unui bărbat este femeia. Totuşi, teritoriul iniţial este locuinţa sa. De ce are nevoie un bărbat de un spaţiu numai al lui? Este simplu: trebuie întâi să înveţe să fie independent, stabil, să se întreţină şi să se îngrijească şi abia apoi să îşi construiască o viaţă stabilă şi frumoasă alături de o altă persoană.

 

De altfel, şi femeile, şi bărbaţii au nevoie de un spaţiu al lor. Prin urmare, chiar şi după ce bărbatul se mută cu partenerul de viaţă va avea nevoie, cel mai probabil, de un colţ numai al lui, dedicat pasiunilor sale, aspiraţiilor sale, domeniului său de activitate şi aşa mai departe.

 

Un loc de relaxare

 

Dacă femeile văd relaxarea ca pe o vizită la spa, o baie fierbinte şi un masaj, bărbaţii preferă adesea o variantă mult mai uşor de îndeplinit: un meci bun şi o bere rece, eventual câţiva prieteni în vizită şi o competiţie de Darts. Analizează imaginile din galeria foto şi vezi care este cea mai potrivită manieră de a amenaja un "man cave", un bârlog cu specific masculin.

 

Desigur, poţi să te inspiri şi din articolul acesta sau din articolul acesta, ambele fiind dedicate cititorilor noştri de sex masculin.

Un loc pentru petreceri

 

Mai ales pentru burlaci, un loc pentru petreceri este chiar recomandat: niciun loc nu este mai bun decât acasă pentru o petrecere de pomină. Îţi poţi alege decoraţiunile, poţi alege muzică, poţi alege şi băuturile, şi poţi comanda pizza oricând! Ce îţi poţi dori mai mult?

 

Un loc pentru "display"

 

Unii bărbaţi sunt ceva mai introvertiţi sau ceva mai comozi (după petrecere, ar trebui ca cineva să facă şi curat, motiv pentru care nu vor ţine niciodată petreceri acasă). Prin urmare, acasă va fi simplu muzeu al sinelui şi măcar o parte dintr-o cameră, dacă nu cumva chiar o cameră întreagă, spaţiu unde vor fi expuse obiecte care îi descriu personalitatea şi preocupările.

 

Un loc pentru jocuri

 

Dacă eşti un bărbat pragmatic, poţi amenaja o singură cameră care să aibă toate dotările necesare pentru jocuri, pentru petreceri, pentru relaxare şi pentru etalarea obiectelor şi reprezentărilor ideilor pe care le apreciezi.

 

Desigur, acest lucru depinde şi de spaţiul disponibil – poate schimbarea garajului într-un spaţiu personalizat nu ar fi o idee tocmai rea, nu-i aşa? Dacă nu ne crezi pe cuvânt, atunci poţi să arunci o privire şi către celelalte articole despre amenajarea garajului, căci acesta este un spaţiu multifuncţional şi uşor de convertit.

 

Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI