TIOR

Tendintele anului 2016 pentru amenajari cu stil

Întrebarea cel mai des întâlnită în această perioadă este: „ce ne aduce nou 2016 în materie de amenajări interioare?”. O dată aflate ultimele trenduri în materie de home design, nu uita să te orientezi către acele apartamente de vânzare care răspund nevoii tale de spațiu. În plus, locuința aleasă trebuie să ofere posibilitatea unei amenajări interioare în concordanță cu noile tendințe.

Am ales câteva elemente cheie ale anului 2016 care să-ți transforme stilul actual al locuinței într-unul în tendințe.

Nuanțe metalice

Elementele metalice sunt vedetele acestui an. Rolul lor este de a aduce un aer sofisticat oricărei încăperi. Este o bună oportunitate de a crea un spațiu plin de farmec printr-un procedeu de amestecare interesantă a nuanțelor metalice. Față de anii precedenți, acum ai ocazia să combini notele elegante de argintiu cu cele calde aurii. De asemenea, poți alege ca punct focal elemente decorative din materiale metalice.

Tendințe naturale

Naturalul va influența amenajarea locuințelor ce se doresc la modă în anul 2016. Ori de câte ori acest lucru este posibil, urmărește să adaugi materiale naturale în interiorul casei. Lemnul sau piatra te pot ajuta în atingerea acestui scop. Produsele artizanale sunt „altceva”, vin cu diferențe estetice față de produsele de serie din magazine. În plus, acestea au o durată de viață mai mare.

Natură și inspirație

Imprimeuri ce folosesc natura drept principală sursă de inspirație este un trend al amenajărilor interioare de anul acesta. Plantele, florile, animalele sunt soluții îndrăznețe pentru actualizarea designului casei tale. Folosit pe câteva piese centrale din încăpere, imprimeul inspirat de natură poate deveni punctul de interes al întregului spațiu.

Geometrie în design

Impactual vizual al anului 2016 poate fi adăugarea unor forme geometrice în amenajarea interioarelor. Inspirația vine din anii ’70, însă tendința devine din ce în ce mai actuală. Avantajul geometriei în home design este ușurința de a se adapta oricărui stil de amenajare a locuinței. Pentru interioarele moderne se pot alege piese de mobilier sau corpuri de iluminat atent porționate, în timp ce pentru interioarele tradiționale se recomandă gresie sau textile cu accente geometrice.

Culoarea anului

De impact vor fi culorile îndrăznețe din categoria nuanțelor de albastru: cobalt, bleumarin sau albastru regal. Pentru a rămâne în tendințe, fără a aduce modificări majore locuinței, poți opta pentru un element decorativ ce aduce accentul de culoare necesar. Altfel, sunt recomandate și nuanțele de albastru pentru mobilierul din bucătărie.

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI