TIOR

Tendinte amenajari interioare 2015

"Oare ce culoare se poartă anul acesta?” ne întrebăm atât atunci când vine vorba de vestimentație, cât și de noile trenduri în materie de amenajări interioare.

 

Vestea bună este că noile repere în design interior devin din ce în ce mai accesibile publicului larg, prin posibilitatea de a alege liber și de a combina mai multe stiluri.

 

Specialiștii în home design susțin personalizarea de către proprietari cu amprenta lor, atâta vreme cât reușesc să identifice elemente de legătură între stilurile abordate. Reinterpretările sunt în mare vogă anul acesta, așa că tot ce ne rămâne de făcut este să începem să amenajăm sau să reamenajăm, să decorăm sau să redecorăm. Mai exact, elementele din trecut (obiecte antice, aurite, mătase, catifea), le integrăm printre elementele din prezent (elementele cu detalii metalice, tehnologizate) și creăm viitorul nostru cămin.

 

Chiar dacă Marsala ne duce cu gândul la vinul care poartă acest nume, nu despre vin vom vorbi în continuare, ci despre culoarea vedetă a anului 2015. Marsala poate fi utilizată atât ca o culoare predominantă, cât și ca accente asupra anumitor elemente din decor. În orice combinație, această culoare aduce cu ea un ambient elegant.

 

Dacă vă doriți să fiți în tendințe, designerii vă propun câteva acțiuni cheie pe care dacă le urmați, nu înainte de a le filtra prin propria imaginație, vă vor asigura un interior cu personalitate. Îndrăzniți să reinterpretați stilul clasic, adăugând elemente moderne, amestecuri de texturi și materiale etnice, exotice sau chiar retro.

 

În ciuda faptului că nu ne-am fi gândit la asemenea combinații spectaculoase de stiluri, putem să ne testăm abilitățile în creearea unui cadru ambiental simplu și, totodată, inedit prin alăturarea unor decoruri rustice cu cele de inspirație tradițională în cadrul unor amenajări în care predomină luxul. Ingeniozitatea este la mare căutare. Perioada anului 2015 ne va oferi ocazia să tranformăm propria locuință, prin prisma imaginației, pentru a reflecta personalitatea noastră, dar și pentru a spori confortul personal.

 

Un trend care și-a menținut statutul de-a lungul mai multor ani și căruia designerii îi oferă în continuare atenție este folosirea materialelor reciclate. Tot ce trebuie să faci este să transformi vechiul în nou, inutilul în util.

 

Elementele vegetative și florale susțin trendurile din cursul acestui an, fie prin imprimeul tapetului, diverse decorațiuni, culoarea pereților sau a finisajelor. În continuare, elementele naturale cu accent pe lemn, metal și piatră își vor simți prezența în amenajările interioare propuse pentru anul 2015.

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI