TIOR

Te indragostesti pe loc de stilul japonez

Japonia va reprezenta întotdeauna un bun punct de reper în home design. Linii drepte, simplitate, liniște. Acestea sunt cuvintele care descriu perfect amenajările interioare de inspirație asiatică. În continuare vom vorbi despre cum să folosim stilul japonez în crearea unui decor contemporan.


Totul este posibil


Principiile designului minimalist folosite în amenajările interioare vin cu numeroase beneficii. Cu atât mai bine dacă le aplici unui decor de inspirație japoneză. Împreună cu dragostea pentru materialele naturale, asiaticii reușesc să transforme suprafețele mici ale locuințelor în spații deschise, calde și aerisite. Și asta fără prea mult efort. Așa cum vei putea observa în galeria noastră foto.


Tradiție asiatică


În Țara Soarelui Răsare întâlnim un design echilibrat ce inspiră armonie. De asemenea, se poate observa preferința pentru spațiile deschise și natură. Tradiția japoneză este recunoscută pentru dragostea și respectul pentru natură. De aceea, asiaticii se lasă inspirați de culorile regăsite în natură, dar apreciază și prezența plantelor în locuințele lor.


Geometrie si cromatică


Simț estetic dezvoltat, accentuat de o cromatică discretă. Cu toate acestea, tendințele în home design ne conduc și către culori mai îndrăznețe. Un semn distinctiv în amenajările interioare ale Japoniei moderne este reprezentat și de liniile drepte folosite la definirea spațiului și conturarea unor elemente decorative geometrice de mare efect.


Atmosferă liniștită acasă


Decorul asiatic este liniștitor. Liniile drepte invocă un ambient plăcut. De ce să nu alegem o astfel de amenajare a locuinței? Este suficient că ziua de muncă se rezumă la stres și multă alergătură. Acasa ar trebui să fie locul unde ne găsim duetul perfect dintre liniște și relaxare. Să învățăm de la japonezi cum să trăim momente plăcute în locuința noastră. Totul începe de la un decor ales cu mare grijă.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI