TIOR

Tapiserii extravagante

Dacă mergi într-un magazin de mobilă, vei vedea că majoritatea pieselor de mobilier tapisate sunt bej, gri sau negre. Dar pentru cei cu gusturi exotice unde sunt variantele? Ele există, numai că, cel mai des, va trebui să faci comandă de obiecte personalizate. Majoritatea persoanelor vor putea cumpăra pe loc mobilă, însă cei care vor o casă altfel sunt nevoiţi să facă cercetări ale pieţei şi abia apoi să îşi aleagă felul în care îşi vor amenaja locuinţa.

 

Luând în considerare şi varianta de a comanda numai huse pentru mobilierul care din fabrică vine în  straie neutre, iată câteva modalităţi în care îţi poţi colora casa fără prea multe eforturi.

 

Începe cu puţin.

 

Dacă nu găseşti exact ce îţi doreşti, nu te grăbi să faci investiţii pe care le vei regreta mai târziu. Mai aşteaptă şi începe cu paşi mai mici pentru colorarea casei. De exemplu, în loc să îţi transformi sufrageria într-o cameră care ar arăta de parcă ar fi explodat un curcubeu acolo, mulţumeşte-te cu a aşeza ici, colo, câteva taburete multicolore (acestea sunt niţel mai uşor de găsit) şi câteva pernuţe colorate asortate cu taburetele.

 

Joacă-te niţel şi cu contrastele.

 

O altă variantă validă în cazul în care nu vrei sau nu găseşti mobilier colorat este a începe cu un covor multicolor şi o canapea sau un alt obiect de mobilier care să conţină detalii contrastante. Ca exemplu, priveşte a doua imagine din galeria foto: acolo vei vedea că toate marginile canapelei albe au o nuanţă intensă de albastru, iar această culoare se regăseşte apoi şi în alte decoraţiuni din cameră.

 

Oferă-ţi culori intense.

 

Culorile ajută foarte mult la crearea unei atmosfere vesele în orice spaţiu. Aşadar, dacă îţi doreşti o locuinţă plină de energie pozitivă, ar fi bine să alegi mobilier cât mai colorat şi decoraţiuni cu un colorit la fel de intens. Ai nevoie de culori bogate, care să atragă asupra loc; vom oferi ca exemplu cele două canapele din foto 3 şi foto 4: precum poţi observa, nu numai tapiseria are o culoare intensă, ci şi pernuţele decorative, tablourile şi covoarele. Vei alege cu grijă culorile celorlalte elemente, în aşa fel încât să existe echilibru estetic în fiecare cameră pe care o amenajezi.

 

Colorează-ţi visele.

 

Poţi introduce o oarecare doză de culoare şi în dormitor, atunci când amenajezi acest spaţiu. Iar culorile pot fi aplicate cu ajutorul ornamentelor: covoare, perdele, noptiere, tablouri etc. Însă dacă îţi doreşti o pată mai mare de culoare, ia în considerare şi alegerea unui pat cu tăblie tapisată, iar tapiseria va trebui să aibă culorile tale preferate.

 

Îndrăzneşte!

 

Îndrăzneşte şi să alegi obiecte foarte colorate de mobilier sau huse şi alte decoraţiuni. Ultima imagine din galeria foto ar trebui să te poată inspira în acest sens. Iar pentru mai multe idei îndrăzneţe, dă click aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI