TIOR

Tapet - Schimbarea la fata a peretilor

Tapetul este la modă de ceva vreme şi se pare că îi place aici. În plus, trebuie să recunoşti: arată bine. Trebuie să ştii despre tapet că este de două tipuri: permanent şi temporar. Tapetul permanent este cel de care foarte multe persoane se feresc din cauză că este greu de îndepărtat; tapetul temporar funcţionează pe un principiu asemănător cu autocolantul.

 

Unde pui tapet?

 

Nu ştim unde îl vei pune, dar ştim unde ai putea să îl pui: peste tot! În bucătărie, în baie, în living, în dormitor, în birou, pe hol şi: pe tavan, pe pereţi, pe un singur perete, pe porţiuni din pereţi.

 

Ştim că ai mai citit despre tapet şi aici şi aici, însă vom încerca o abordare puţin diferită de data aceasta. De exemple: te-ai fi gândit până acum la a pune tapet pe tavan? Alţii s-au gândit şi au şi făcut-o, rezultând, astfel, a doua imagine din galeria foto de mai sus.

 

Nu te limita la sugestiile pe care ţi le oferim noi şi nu îţi limita imaginaţia şi vei amenaja o cameră originală şi potrivită personalităţii tale.

 

De ce ai vrea tapet?

 

Pentru că este uşor de întreţinut, pentru că arată bine, pentru că aduce un plus de stil camerei unde este folosit şi pentru că se poartă. Dacă aceste motive nu îţi ajung, atunci poate tapetul chiar nu este potrivit pentru tine şi locuinţa ta, dar trebuie să ştii că, dacă alegi să foloseşti tapet în amenajarea locuinţei tale, sigur vei găsi tapetul potrivit.

 

Suntem atât de siguri de acest lucru pentru că producătorii de tapet aleg tot felul de materiale, tot felul de texturi şi tot felul de modele pentru tapet. Variatatea de culori şi de imprimeuri este destul de ofertantă încât să îţi găseşti corespondentul în materie de tapet: poţi alege chiar şi modele în relief sau modele presate, tapet de catifea, din hârtie, din bambus, din mătase şi aşa mai departe.

 

În plus, în zilele noastre orice se poate face la comandă – da, chiar şi tapetul. Poţi comanda şi modelul sau poţi oferi producătorului imaginea favorită, în format electronic şi cu rezoluţie foarte bună, iar aceasta se va transforma "peste noapte" în viitorul tău tapet (timpul de execuţie depinde de la producător la producător).

 

Bine, pui tapet. Cum alegi modelul?

 

După bunul plac! Da, serios. Am stabilit de ceva timp că aşa începi decorarea sau redecorarea unei camere: cu pereţii. Deci poţi alege orice îţi doreşti – vei găsi şi produse care să se potrivească modelului tapetului.

 

În funcţie de dimensiunile camerei, de poziţionarea tapetului şi de gusturile tale vei alege cantitatea necesară decorării, precum şi culorile acestuia. Ultimul pas este alegerea imprimeului (în cazul în care nu îţi doreşti un tapet simplu, unicolor).

 

Pentru mai multe idei pentru modelul tapetului, răsfoieşte galeria foto pe care ţi-am pregătit-o.

 

Sursa foto: freshomedecor.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI