TIOR

Sugestii pentru depozitari neconventionale

După ce pleci de la mama, trebuie a găsi un mod de a depozita toate obiectele pe care le-ai adunat între timp, dar şi să păstrezi loc pentru cele ce vor urma. Indiferent de cameră, există multe mărunţinşuri care trebuie să le aranjezi în aşa fel încât să încapă toate în noul tău apartament, să aibă un aspect plăcut şi să existe posibilitatea măririi colecţiilor de diferite obiecte.

 

Suport din Lego

 

Piesele de Lego de pot ajuta să construieşti căsuţe, castele, roboţi, maşini, dinozauri şi... un suport pentru uneltele din bucătărie. Păi de ce nu? Dacă, la un moment dat, găseşti o idee mai bună poţi oricând folosi piesele de Lego pentru a crea o figurină-ornament, iar până atunci vei avea un suport de ustensile de bucătărie original şi frumos colorat.

 

Suporturi vintage pentru accesorii

 

Dacă ai câteva ceşti sau sosiere vintage care îţi plac, dar nu destul încât să le expui, aşază-le una lângă alta într-un sertar în care să îţi aşezi accesoriile: ceasuri, cercei, brăţări, inele şi alte asemenea lucruri mărunte care trebuie să rămână în ordine pentru a le putea găsi cu uşurinţă când ai din nou nevoie.

 

Coşul vintage pentru fructe... în baie

 

Sunt acele modele de coşuri de fructe care sunt etajate. Doar pentru că ştii care este rolul pentru au fost create nu înseamnă că nu le poţi schimba scopul în viaţă: dacă duci un astfel de coş în baie, te poate ajuta să ţii produsele de îngrijire corporală în ordine, aşezând fiecare tip pe un nou etaj.

 

Căzi şi găleţi din aluminiu

 

Aşa cum am spus şi cu alte ocazii, în camera copilului nu trebuie să investeşti foarte mult, deoarece micuţul tău va creşte şi îşi va schimba preferinţele odată cu schimbarea vârstei şi a anturajelor.

 

Prin urmare, optează pentru organizarea jucăriilor şi a unei părţi dintre rechizite în găleţi şi căzi micuţe din aluminiu. Astfel, camera va avea un uşor aer vintage, dar şi industrial şi, mai ales, origina. Când va mai creşte, juniorul tău poate să îşi pună la încercare creativitatea pe aceste suporturi.

 

De asemenea, ai putea să încerci să transformi un vechi ulcior de lapte în suport pentru sticle. Dacă îi alături alte ornamente care să completeze această notă industrială, holul tău va arăta chiar bine.

 

Uscător de vase – noul tău accesoriu de birou

 

Asemeni coşului de fructe, uscătorul de vase poate fi transformat în suport pentru diferite lucruri. De exemplu, te poate ajuta să îţi sortezi corespondenţa (acum, cât încă mai primim facturile în plic). În acelaşi timp, ar fi un accesoriu de birou simpatic şi versatil, pe care îl poţi colora sau îl poţi lăsa la culoarea şi forma iniţială.

 

Joacă-te cu instrumentele pe care le ai la îndemână şi nu lăsa obişnuinţa să stea în calea creativităţii tale!

 

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI