TIOR

Sufrageria bunicii este acum moderna

Sufrageria este întâlnită atât în amenajările interioare ale apartamentele de la bloc, cât și în cele de la case. De cele mai multe ori, este transformată în cameră de servit masa, alteori într-o cameră relaxantă de zi. De data aceasta ne vom referi la încăperile cunoscute sub denumirea de „dining room” și cum putem să le reîmprospătăm designul mult prea învechit.


În orice sufragerie există o masă în centrul căreia sunt adunate și asortate o serie de scaune. Deasupra se află un candelabru impunător. Totuși, nu se poate să fie atât de simplu. Asta doar dacă achiziționezi totul „la set”. Dar cum tu îți dorești să îți pui amprenta asupra încăperilor din locuința ta, poți urma sfaturile de mai jos. Împreună putem amenaja sufrageria într-un stil dinamic și atractiv.


Modificări esențiale


Poți începe modificările aspectului camerei în întregime sau doar a detaliilor ce compun atmosfera. Decorarea pereților sau a tavanului, adăugarea unor opere de artă, a unui covor sau a corpului de iluminat sunt pași ce trebuie urmați cu atenție. Pentru început, pereții decorați în stil tradițional pot căpăta un aspect modern. Cum? Adăugăm două uși glisante, de o culoare puternică, menite să atragă toate privirile. Noi am ales roșul. Tu ce culoare preferi?


Biblioteca din sufragerie


Iubitorii de carte pot găsi un loc de amenajare a bibliotecii în aproape orice cameră. Specialiștii în home design ne propun un perete cu bibliotecă încorporată pentru a facilita accesul lecturii în orice moment al zilei. Subiectele de discuție din timpul mesei pot începe inspirate fiind de cărțile preferate ce se regăsesc în biblioteca elegant amenajată.


Iluminare și delimitare


Alegerea unui corp de iluminat depinde strict de atmosfera pe care dorești să o creezi. De asemenea, poți lua în calcul care este nivelul cel mai de jos la care dorești să se raporteze sursa de lumină. Noi recomandăm candelabre care, cu siguranță, nu vor deranja in niciun mod musafirii de la masă, dar nici nu vor fi atașate foarte aproape de tavan. Privind în ansamblu, sunt multe cazurile în care zona de servit masa face parte dintr-un spațiu deschis. De aceea, un covor poate delimita cu stil încăperile din locuința ta.


Galerie de artă în sufragerie


Spațiul din sufragerie trebuie folosit la cele mai înalte cote. O galerie de artă poate reprezenta punctul central al încăperii, fiind de mare efect. Poți alege opere de artă în primă instanță. O altă modalitate decorativă excelentă, în care îți poți implica întreaga familie, este ca cei mici să devină artiști. Astfel, peretele poate fi atent amenajat chiar cu desenele înrămate ale celor mici.


Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI