TIOR

Stilul minimalist in home design – simplu, dar de efect

Stilul minimalist este caracterizat de modele simple, linii clare și spații deschise. Dar asta nu înseamnă că totul se rezumă la alb și negru. De fapt, am adunat o colecție de idei pentru amenajări locuințe care se folosesc de stilul minimalist în moduri diferite.

De la spații deschise până la pete de culoare și artă eclectică, aceste idei va vor inspira și vor reuși să demonstreze cum stilul minimalist poate fi atât funcțional, cât și primitor, iar utilizarea sa în amenajarea livingului poate avea un rezultat simplu, dar de efect.

Contraste puternice

O cameră unde lumina curge din plin, pereții și podeaua în alb amplificându-i efectul. Un spațiu deschis și aerisit, în mijlocul căruia tronează o canapea imensă într-o nuanța închisă. Ați putea crede că un spațiu de dimensiuni reduse nu se pretează la amenajarea unui astfel de living. De fapt, acesta este și scopul stilului minimalist – crearea de spații simple, deschise și aerisite. Un astfel de living nu poate decât să binedispuna!

Tonuri de gri

Nonculorile sunt reprezentative pentru stilul minimalist. Pe lângă alb și negru, tonurile combinației ce reiese dintre cele două, griul, pot fi folosite și sunt chiar indicate în amenajările interioare minimaliste. Un living cu pereți acoperiți în piatră gri și perdele vaporoase în aceeași nuanță va deveni conexiunea dintre decorul modern pe care vi-l doriți în locuință și apropierea de tot ce reprezintă simplu și pur.

Pată de culoare

Probabil că multe persoane înlătură tonurile colorate din crearea spațiilor minimaliste. Însă o pată de culoare într-un cadru de unde acestea lipsesc este chiar binevenită. Minimalismul nu trebuie să fie neapărat rece, ba din contra, poate fi cald și primitor. Un perete galben ce maschează chiuveta de bucătărie într-un living deschis va însufleți atmosfera, având astfel o utilitate dublă – mascarea unei zone mai puțin apreciată din punct de vedere estetic și crearea unui spațiu cald într-o încăpere cu aspect rece.

Sursa foto: home-designing.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI