Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun cum sa decorezi (IV)

16-10-2015 / Blog amenajari locuinte

Iată ultimul articol referitor la amenajarea locuinței în funcție de zodie. În primul articol am vorbit despre nativii Berbec, Taur, Gemeni. Am continuat seria zodiacală cu Rac, Leu, Fecioară. Penultimul articol a vizat tendințele în home design preferate de Balanțe, Scorpioni, Săgetători. Cine a mai rămas? Ultimii, dar nu și cei din urmă sunt: Capricornii, Vărsătorii și Peștii.


Capricorn


Din punctul de vedere al astrologilor, Capricornul este un element de pământ. Designerii îl descriu ca fiind conservator în ceea ce privește amenajarea locuinței. De aceea, preferă materialele naturale și nuanțele pământii.


Potrivită pentru Capricorni este o casă robustă, bine construită. Interiorul este recomandat a fi nu prea încărcat. Un aspect important pe care Capricornii îl iau în considerare este calitatea ridicată a elementelor de design pe care le folosesc în decorarea locuinței.


Zodia Capricornului este strâns legată de materiale precum ceramica, lemnul și piatra. Toate acestea trebuie să compună un cadru confortabil, alături de un mobilier masiv, covoare orientale și perne ornamentale. Pe ici, pe colo, vom întâlni elemente verzi și gri, dar în niciun caz bibelouri.


Vărsător


Purtătorii acestui semn zodiacal preferă case mari, spațioase. Sunt orientați către o decorare neconvențională, care aparent fără nicio legătură între elemente, crează un vizual plăcut. Folosirea nuanțelor electrice și metalice vor favoriza un ambient potrivit pentru Vărsători.


De asemenea, casa Vărsătorului trebuie să ofere utilitate. Aici includem pasiunea pentru gadgeturi, care le va creea o locuință utilă și confortabilă nativilor din această zodie. Totul în casa unui Vărsător trebuie să fie ultra-modern.


Fire independentă și neconvențională, Vărsătorului îi sunt caracteristice mobilierul cu accente metalice și acesoriile, de cele mai multe ori, monocromatice: violet sau albastre.


Pești


Această zodie ne duce cu gândul la culorile oceanului. Ceea ce nu este rău, căci albastrul se potrivește de minune în locuința Peștilor. În ceea ce privește mobilierul, el trebuie să fie simplu și confortabil. În ansamblu, casa trebuie să emane calmitate și seninătate.


Specific Peștilor sunt și zonele de depozitare care îi va ajuta la menținerea unui spațiu ordonat și organizat. Ferestrele mari și lumina naturală sunt elemente vitale pentru nativii zodiei Pești care detestă spațiile închise.


Având un spirit creativ, Peștii sunt orientați și către decorarea cu opere de artă. Această latură artistică ar trebui promovată în propriile amenajări ale locuințelor.


Sursa foto: houzz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.