TIOR

Spatiu si design rafinat in propria locuinta

Dacă aveți spațiu în locuință și doriți să amenajați un dressing această încăpere nu face decât să vă ajute. Vă puteți organiza garderoba în mod eficient, iar hainele stau mult mai aerisite decât în dulap. Noi vă propunem câteva idei pentru amenjarea locuinței și a dresingului.

Ce este un dressing?

Dressingul este o încăpere care se află de cele mai multe ori lângă dormitor sau pe holul casei. Aici puteți depozita haine pentru toate anotimpulrile, încălțăminte, accesoriile, gențile. Dressingul se asociază cu un stil de viață luxurian și cu pasiunea pentru modă.

Avantajul acestui dresing este că vă ajută să economisiți timp din punct de vedere al depozitării hainelor. După ce spălați hainele, le călcați și apoi le aranjați direct pe umerașe. Dacă doriți o pereche de pantofi, îi puteți alege foarte ușor deoarece sunt la vedere. Puteți vizualiza ușor orice ținută doriți. O oglindă mare vă ajută, deoarece puteți vedea acum se asortează piesele vestimenare alese.

De ce aveți nevoie

Când vine vorba de amenajarea dressingului din locuință, mai întâi de toate trebuie să țineți cont de mărimea încăperii. Dacă dispuneți de mult spațiu, aveți loc și de un fotoliu, de o canapea și o noptieră. Dar dacă totuși spațiul este îngust, vă puteți limita doar la rafturi, sertare și un scaun. Nu trebuie să vă faceți griji în această privință. Rafturile și sertarele se pot face și pe comandă pentru a se potrivi perfect cu dressingul. Soluțiile de amenajare sunt numeroase și puteți aranja mobilierul în cameră după bunul plac.

Ce trebuie să faceți

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți în momentul în care vă decideți să aveți un dressing este să sortați hainele pe care nu le mai purtați de mult timp. În acest fel, scăpați de multe haine și aranjați în dressing  doar pe cele neuzate și potrivite. La fel puteți face și în cazul încălțărilor vechi. După acest proces, puteți aranja în dressing hainele rămase. Aranjați hainele în funcție de anotimp și culori. Curelele și gențile le puteți agăța de perete, iar pentru încălțăminte folosiți un dulap cu compartimente.

Stil și rafinament

Mobilierul pe care îl alegeți ține strict de gusturile dumneavoastră. Unele persoane preferă mobilierul alb pentru dressing, alte persoane preferă mobilierul din lemn masiv. Țineți cont de fapul că mobilierul încarcă pereții dressingului și întunecă spațiul. De aceea,  aveți nevoie de o ventilație bună a camerei și de o lumină puternică. Din păcate, un dressing nu poate dispune de o fereastră deoarece ar reduce spațiul. Folosiți lustre mari sau candelabre cu lumină puternică.

 Pentru mai multe articole intrați în secțiunea Amenjări locuințe.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI