TIOR

Spalatoria de acasa

Orice casă (mai ales dintre cele moderne) trebuie să aibă minimum o maşină de spălat rufe. Deşi este un aparat foarte util, maşina de spălat rufe îşi găseşte cam greu locul într-o locuinţă. Prin urmare, ne-am propus să discutăm despre acest subiect.

 

Unde instalezi maşina de spălat rufe? Ai o singură maşină de spălat rufe acasă? Ai o maşină simplă sau există o maşină de spălat rufe şi o maşină de stors rufe? Cum îi găseşti locul unei maşini de spălat?

 

În bucătărie sau la ieşirea din bucătărie

 

Foarte multe persoane îşi instalează maşina de spălat rufe în bucătărie, adesea lângă maşina de spălat vase. Motivul este lesne de înţeles: pe jos este gresie şi, de obicei, bucătăriile sunt ceva mai mari decât băile, aşa că pare tentant să instalezi aici maşina de spălat.

 

În hol

 

Departe de aburii din baie sau de aburii din bucătărie, maşina de spălat rufe ar putea supravieţui mai mult dacă ar fi amenajată în hol. Va trebui să ai un hol spaţios şi să chemi un instalator care să se ocupe de instalaţia de apă şi să se asigure că totul funcţionează aşa cum trebuie, fără niciun risc de a-ţi inunda casa sau de a arde maşina de spălat.

 

Într-o debara

 

În special în casele care nu sunt foarte mari, este recomandat să se păstreze un aspect cât mai simplu al locuinţei. Iată de ce ai lua în calcul instalarea maşinii de spălat rufe într-o debara: economie de spaţiu, aspect mai simplu, "deghizare" mai eficientă.

 

În baie

 

De obicei, în baie se strâng rufele de spălat. Prin urmare, pare logic să instalezi maşina de spălat rufe în baie, aproape de "sursa" de rufe. În plus, ţevile şi scurgerea sunt la îndemână, ceea ce facilitează instalarea maşinii de spălat rufe în baie. Va trebui totuşi să te îngrijeşti să fie bine ventilată baia, aşa încât aburul care se face când faci baie să nu aibă timp să afecteze maşina de spălat.

 

În camera aceea care este în plus

 

Ai putea să instalezi maşina de spălat lângă dormitor sau chiar într-o cameră care încă nu are niciun alt scop decât acela de a fi o spălătorie privată. Cele mai multe rufe pentru spălat vin din dormitor: aşternuturi, pijamale, hainele purtate. Prin urmare, maşina de spălat ar fi chiar la îndemână dacă ai instala-o lângă dormitor sau într-una dintre camere. Şi unde întinzi rufele? Pe uscător, în casă ori pe balcon? Iată un alt criteriu în funcţie de care îţi poţi alege locul perfect pentru instalarea maşinii de spălat rufe.

 

În beci sau în garaj

 

Şi beciul, şi garajul, sunt încăperi din apropierea casei care trebuie folosite la potenţialul maxim. În plus, dacă ai instala aici maşina de spălat, ai minimiza deranjul (gălăgia, drumurile de la maşină la uscător etc) pe care îl presupune curăţarea rufelor. Vei avea şi suficient loc pentru depozitarea produselor de curăţare şi vei avea şi ceva mai mult spaţiu liber în interiorul locuinţei! E perfect!

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI