TIOR

Simte aroma stilului marocan in amenajarea locuintei

Am pregătit idei sugestive pentru amenajări locuințe în stil marocan și a simți aroma sa pretutindeni în case. Dacă ești pasionat de culturi diferite și aducerea cât mai aproape de locuința ta a inspirației din exterior, înseamnă că îți va face mare plăcere să urmărești galeria foto pe care ți-am pregătit-o.  

Maroc în casă

Urmărește sugestiile specialiștilor în home design pentru a-i ofei interiorului casei tale un aspect bogat și exotic, apelând cu încredere la stilul marocan. Vei afla că arhitectura și designul marocan exprimă o istorie diversificată. Texturi deosebite și forme geometrice se vor regăsi în multe detalii arhitecturale sau de design. Stilul marocan impresionează prin culori îndrăznețe și forme încă la modă în rândul amenajărilor interioare.

Cald și luminos

Detaliile arhitecturale regăsite în locuințele amenajate în stil marocan sunt ghidate de către influențele culturale și religioase. Cele mai ușor de recunoscut elemente ale stilului sunt bolțile impresionante. Adesea, căile de acces au o formă curbată ce oferă spațiului amenajat astfel căldură, iar dacă vorbim despre decorul din zona ferestrelor, putem nota și rezultatul luminos obținut.

Tradițional, în aer liber

Stilul tradițional al caselor marocane se poate regăsi cu subtilitate în amenejarea diverselor locuințe. Atunci când proiectezi o astfel de casă, inevitabil vei avea în minte crearea unor spații în care domină elementele naturale. Decorarea în aer liber, respectând amenajarea de tip marocan, presupune includerea elementelor precum: flori, ceramică colorată, spații de relaxare formate din mobilier de joasă înălțime și felinare suspendate.

Nuanțe ca în Maroc

Cromatica întâlnită în interioarele marocane poate fi variată, începând de la nuanțele cele mai subtile, până la cele îndrăznețe și strălucitoare. Gândul ne poate zbura la imaginea deșertului sau a oceanului. De obicei, culorile aprinse nu domină interioarele, căci sunt estompate de către nuanțele neutre. Pe lângă diversitatea cromatică, materialele pufoase pot completa nota marocana ce dorești să se regăsească în locuința ta.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI