TIOR

Semne ale pasionatilor de design interior

Cum recunoşti un pasionat de design interior sau cum îţi dai seama dacă eşti cu adevărat unul dintre ei? Sunt câteva lucruri caracteristice persoanelor care se ocupă de design sau sunt interesaţi de acest domeniu. Iată câteva dintre ele...

 

Lucrurile arată mereu bine. Chiar şi atunci când casa nu este încă gata de amenajat şi mai este intr-un colt un sac cu ciment şi pe hhol câteva cutii de despachetat, locuinţa unui fan al decoraţiunilor interioare va arăta vine şi va avea un aer primitor şi personalizat, pentru că toate obiectele vor fi aşezate într-o anumită ordine, conform unui anumit principiu.

 

Pernuţele decorative nu lipsesc. Un designer (aspirant sau experimentat) nu va renunţa niciodată la pernuţele decorative. Felul în care le potriveşte unele cu altele sau cu alte decoraţiuni dintr-o cameră este specific fiecărui individ.

 

Există o uşurinţă în identificare culorilor şi nuanţelor potrivite. Persoanele cu chemare către acest domeniu vor găsi mai uşor o modalitate să potrivească diferite culori şi să le amestece pentru a crea un mediu plăcut la vedere şi relaxant.

 

Investiţiile sunt mereu altfel decât par. Unii vor cheltui foarte puţin şi vor avea locuinţele pline de obiecte reciclate sau recondiţionate, obiecte vintage şi obiecte lucrate manual, iar alţii vor cheltui peste medie pentru decorarea unei locuinţe, dar vor declara că au cheltuit mai puţin decât este pe facturi.

 

Sunt preferate obiectele clasice. Cei pasionaţi de decoraţiunile interioare vor avea întotdeauna şi diferite obiecte clasice prin casă, indiferent că este vorba despre o piesă de mobilier sau de un tablou ce aparţine stilului clasic.

 

Cunoştinţele din lumea designerilor sunt vaste. Dacă eşti unul dintre pasionaţii de home design, atunci cu siguranţă cunoşti specificul câte unui stil de amenajări interioare, la fel cum sigur cunoşti şi numele câtorva designeri de interioare, arhitecţi sau designeri de produs. Lumea aceasta nu are nimic ce ţi-ar putea fi complet străin.

 

Diferă felul în care este aşezată masa. Majoritatea oamenilor aşază pur şi simplu farfurii, pahare şi tacâmuri pe masă; cu puţin noroc, poate şi câte un şerveţel pentru fiecare mesean şi un aranjament floral în mijlocul mesei. Dar dacă masa este pusă de un adept al designului de interioare, aceasta va avea de fiecare dată elemente deosebite de decor: aranjamente florale, ornamente lucrate manual sau şerveţelele aşezate într-o manieră anume.

 

Lumina este exact cum trebuie. „Muritorii de rând” nu înţeleg de ce corpurile de lumină trebuie să fie diferite sau aşezate strategic. Totuşi, un deisgner de interioare, fie el şi amator, va şti exact ce tipuri de corpuri de iluminat să instaleze şi cum să le poziţioneze pentru a avea o luminozitate optimă în fiecare cameră.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI