TIOR

Secretul unui camin elegant

Dacă ar trebui să definești eleganța în home design, tu la ce te-ai gândi prima oară? Să fie o canapea mai fistichie sau o lustră cu cristale? Cândva stilul baroc însemna eleganță și rafinament. Nu spunem că acum nu ar mai prezenta aceleași caracteristici. Vremurile s-au schimbat, iar la fel s-a întâmplat și cu ideile designerilor. Aceștia au reinventat noțiunea de „elegant”.


Eleganța stilului minimalist


Eleganța anului 2015 în materie de home design diferă semnificativ de eleganța cu care eram obișnuiți în anii trecuți. Bunica ar spune, cu siguranță, că pe vremea ei nu era „așa ceva”. Când spunem „așa ceva” ne referim la un stil minimalist, cu linii clare și mobilier simplu. În plus, acest curent în amenajarea locuinței ne permite alegerea unor elemente arhitecturale și decorative care să iasă în evidență.


Eleganța încălcării regulilor


În cazul în care stilul minimalist nu reprezintă eleganța pe care tu o cauți, noi mai avem câteva propuneri. Nu vă gândiți că numai prin abordarea unui stil minimalist puteți atinge eleganța în locuință. Specialiștiii în home design îndrăznesc să apeleze la încălcarea regulilor. Un amestec neobișnuit de piese de mobilier într-un spațiu unic poate creea, pe neașteptate, o încăpere elegantă.


Ce facem dacă...


În zilele noastre tehnologia ne acaparează toată atenția. Nu ne-am dori, însă, ca tot aceasta să reprezinte o piedică în amenajările interioare. În general, dispozitivele electronice vin cu multe cabluri care aglomerează zona în care le depozităm. De aceea, designerii vin cu soluții integrate de mobilier și aparatură high tech. Acum, poți avea un cămin elegant și conectat la tehnologie fără prea mult efort.


Alege o culoare


În ceea ce privește un design interior elegant, nu ne referim doar la mobilier, ci și la culorile dominante folosite. Cromatica ajută la crearea unei atmosfere personale, în funcție de preferințele noastre, dar poate atinge și note de eleganță. Cea mai la îndemână culoare, reprezentativă pentru anul 2015, rămâne Marsala. Aceasta este o culoare seducătoare, ce aduce căldură încăperii și eleganța de care ai nevoie?


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI