TIOR

Secretul interioarelor amenajate in stil scandinav

Decorul scandinav pare să aibă o tehnică ascunsă de amenajare. Fiecare casă amenajată în stil scandinav oferă, fără doar și poate, interioare relaxante și confortabile. Care este secretul specialiștilor în home design?

Combinație cromatică

Interioarele amenajate în stil scandinav respectă o combinație de culori simplistă, dar atrăgătoare. În timp ce albul inspiră un sentiment de puritate și prospețime, negrul vine în completare cu o eleganță decorativă. Cele mai des întâlnite astfel de combinații cromatice sunt alăturate lemnului natural ce adaugă căldură spațiului.

Amprenta stilului

Amprenta alb-negru este asociată stilului scandinav. De aici și rezultă efectul de interior calm și senin ce se încadrează perfect oricărei locuințe. Amprenta stilului scandinav o vei recunoaște și în galeria noastră foto. În mod sigur vei dori să imiți cât mai curând o astfel de amenajare a locuinței.

Mobilier funcțional

Casele scandinave urmăresc să respecte un design deschis, aerisit. Spațiul destinat amenajării își propune să nu fie încărcat, ci să conțină strict piesele de mobilier necesare unui stil de viață funcțional și ușor. Este adevărat, stilul scandinav ne amintește de cel minimalist. Aici constă și micul secret al interioarelor amenajate în stilul scandinav.

Ferestre luminoase

Un alt aspect de care cultura scandinavă ține cont este luminozitatea spațiului interior. De aceea, stilul scandinav este orientat către ferestre mari, ce permit pătrunderea luminii naturale. Într-o casă amenajată astfel, te poți bucura de razele soarelui în zilele fără de nori.

Modelele decorative nu sunt des întâlnite în interioarele scandinave, însă poți adăuga interes vizual cu ajutorul dungilor albe și negre pentru pernele decorative sau un mic covor. Se potrivesc de minune acestui stil, dar suntem curioși: tu ce părere ai?

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI