TIOR

Se apropie Craciunul cu cele mai nonconformiste idei

Prea devreme sa ne gandim la decoratiunile de Craciun? Nici vorbă. Magazinele de decorațiuni interioare sunt deja aprovizionate și ne întâmpină cu oferte dintre cele mai variate. Fie că ne vom achiziționa un brad natural, fie unul artificial, Crăciunului nu-i poate lipsi acest simbol ornamental. Cu toate acestea, nu dorim să intervină rutina în amenajarea locuinței noastre, de aceea vom căuta cele mai neconvenționale idei pentru decorarea casei de sărbători.


Idei sofisticate


Pe lângă rutina amenajării clasicului brad de Crăciun, intervine  și spațiul pe care ni-l permitem să-l decorăm. Cum reușim să avem un astfel de accesoriu, dar într-o formulă îmbunătățită în ceea ce privește designul. Care este pomul potrivit pentru casa ta? Din ce material? Ce culoare? Ce dimensiune? Noi îți vom sugera câteva idei sofisticate de a-ți amenaja locuința de Crăciun, urmând ca tu să îți alegi varianta preferată.


Brazi handmade


Atunci când ne gândim la Crăciun, principalul obiect decorativ care ne vine în minte este bradul frumos împodobit. Așa cum accesoriile de brad pot fi din categoria handmade, astfel pot fi brazii în sine. Alegerea unei astfel de modalități decorative este un lucru pozitiv atât pentru natură, căci micșorăm numărul de copaci tăiați, cât și pentru designul nonconformist al locuinței noastre.


Altfel de brad


Dacă ne punem imaginația la încercare, putem crea o cameră cu iz contemporan, ce inspiră bucuria și spiritul optimist al sărbătorilor de iarnă. Pentru camerele mici, unde spațiul este o adevărată problemă, bradul improvizat pe un perete simplu este cea mai bună soluție. Alături de cutii de cadouri, bradul „impodobit” cu felicitări de Crăciun este potrivit unui living primitor.


Brad improvizat


Rafturile plutitoare pot fi suport de inspirație pentru brazii de Crăciun. Poți așeza cutiile de cadouri în forma unui brad sau să realizezi trecerea de la o poliță la alta cu ajutorul unei instalații luminoase. PVC-ul de diverse dimensiuni este ideal pentru a fi decorat cu câte un glob. În funcție de cât de mari sunt bucățile de țevi PVC, pot fi introduse diferite obiecte ce inspiră sărbătoarea Crăciunului.


Din cărți construit


Există și brazi pentru iubitorii de cărți. Carte peste carte, o instalație luminoasă și bradul este gata. Dacă vei alege cărți dintr-o anumită culoare, efectul unitar va fi remarcat. Roșu sau verde sunt cele mai indicate în materie de cromatică.


Scară pentru brad


Printre ideile mai puțin comune se numără decorațiunile formate dintr-o scară și globurile sau instalația aferentă. Deschisă, o scară obține forma literei A, asociată bradului de Crăciun. Ai libertatea de a alege unde vei poziționa un astfel de brad nonconformist și cum îl vei face să se asemene și mai mult bradului tradițional.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI