TIOR

Schimba-ti locuinta, nu o inlocui!

Uneori, oamenii se plictisesc de locuinţa lor şi vor să o vândă pentru a o cumpăra o alta, de care se vor plictisi mai târziu. Fă modificări în interior, nu înlocui totul, căci, la un moment dat, s-ar putea să regreţi faptul că ai renunţat la o locuinţă plină de amintiri doar pentru pereţi noi. Dacă plictiseala este singurul motiv pentru care vrei să te muţi, mai gândeşte-te o dată şi ia în considerare reamenajarea locuinţei tale în schimbul înlocuirii ei.

 

Sparge un perete!

 

Dacă spargi un perete, vei obţine un open space de toată frumuseţea. Vei putea amenaja aici un mic dining şi un living, iar lipsa pereţilor va oferi impresia unui spaţiu deschis, numai bun pentru comunicare şi activităţi sociale. Poţi să îl spargi şi numai până la jumătate şi să îl transformi într-un mini-bar.

 

Adaugă ceva îndrăzneţ!

 

Ai citit acest articol despre construirea unui tobogan în interiorul casei – ai putea face acest lucru pentru a dinamiza puţin lucrurile. Dacă ai o locuinţă supraetajată (cum ar fi un penthouse sau un duplex) sau dacă locuieşti la casă, ai putea chiar să construieşti un tobogan lung, înalt sau poate chiar spiralat.

 

Adoptă un animal de companie!

 

Un animal de companie va oferi locuinţei tale dinamismul de care are nevoie, iar pentru a-ţi adapta locuinţa la existenţa unui animăluţ şi a-i oferi toate condiţiile necesare, vei găsi tot felul de articole pe tot internetul.

 

În plus, animalele de companie sunt benefice şi pentru membrii familiei (mai puţin pentru cei alergici sau astmatici, dar poate nu este cazul familiei tale), căci ele aduc energii pozitive, zâmbete şi bucurie.

 

Ia decizii îndrăzneţe privind accesoriile şi decoraţiunile!

 

Alege perdele cu imprimeu foarte colorat sau cu motive deosebite, decorează pereţii cu desene murale sau tapet îndrăzneţ (colorat, contrastant, curajos). Dacă alegi decoraţiuni îndrăzneţe, întreg decorul se va schimba, dar va fi, practic, acelaşi.

 

Adaptează exteriorul locuinţei la nevoile personale!

 

Dacă ai copilaşi, atunci va trebui să le amenajezi un loc potrivit pentru a se juca frumos şi în siguranţă afară: în curte sau în balcon. Ia şi toate măsurile de siguranţă, aşa încât să nu îţi faci griji că micuţul s-ar putea accidenta.

 

Dacă ai un animal de companie, atunci şi acesta trebuie să aibă parte de toate mijloacele de a se juca sau de a face exerciţii fizice: toate animalele au nevoie de acest lucru.

 

De asemenea, ar fi bine dacă ţi-ai amenaja şi ţie un spaţiu cât de mic unde să te relaxezi, să meditezi sau pur şi simplu să te bucuri de aer liber şi de privelişti plăcute, dar şi de cei dragi.

 

Urmează-ţi pasiunile!

 

În funcţie de pasiunile tale, va trebui să îţi amenajezi şi locuinţa în aşa fel încât să le poţi urma: dacă îţi place să dansezi sau să jonglezi, oferă-ţi destul spaţiu pentru a te desfăşura fără să strici sau să dărâmi nimic. Dacă îţi place cinematografia, amenajează-ţi un studio unde să poţi urmări filmele pe care vrei să le vezi în cele mai bune condiţii. Indiferent care îţi este pasiune, amenajează-ţi locuinţa în aşa fel încât să o poţi urma!

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI