TIOR

Scaune cu design bizar

Scaunele îşi fac loc în casa oricui, fie ele pliabile sau nu, cu spătar sau nu. Noi am reperat câteva modele de scaune pe care cu siguranţă îţi va plăcea să le vezi. Tu ce criterii ai atunci când alegi un scaun? Să presupunem, pentru un moment, că trebuie să alegi scaune şi fotolii noi pentru locuinţa ta. Cum le alegi?

 

Important este să stai bine.

 

Întotdeauna este important confortul – mai ales la tine acasă! Dacă îţi cumperi canapele, fotolii sau scaune, ideal este să le probezi înainte. De aceea, de regulă nu este recomandat să cumperi mobilier de pe internet decât dacă există varianta returnării produsului în cazul în care eşti nemulţumit. În galeria foto am încărcat imagini cu design bizar, dar, oricât de bizar ar arăta acestea, par cel puţin la fel de confortabile. Preferatul tău care este?

 

Mobilierul trebuie ales în raport cu alte piese de mobilier.

 

Fotoliile şi scaunele, în special, trebuie alege în raport cu măsuţa de cafea, cu bancheta (colţarul) din bucătărie sau acea sofa simpatică din living, cu masa din bucătărie sau cu barul. Este important să faci multe măsurători înainte să cumperi o nouă piesă de mobilier sau să dai comandă de piese de mobilier.

 

Grijă pentru spate, picioare şi mâini.

 

Pentru unele persoane este important ca scaunele să aibă stinghie pe care să îşi rezeme picioarele, pentru altele, contează forma şi înălţimea spătarului, pentru altele, existenţa şi tipul mânerelor, iar pentru altele, toate variantele de mai sus. Scaunul sau fotoliul ales trebuie să se potrivească, de preferinţă, cât mai multor persoane: să nu aibă spătarul prea mic, să nu aibă mânerele prea sus sau prea jos, să aibă o variantă de relaxare a picioarelor adaptabilă (dacă le ţii întinse ca pe şezlong, dacă le ţii sprijinite de o stinghie, dacă le ţii atânate sau dacă le ţii întinse pe un taburet asortat, aşa cum scriam aici).

 

În timp ce analizezi gradul de confort oferit de un scaun sau un fotoliu, trebuie să iei în considerare şi aspectul piesei de mobilier analizate: trebuie să se potriveasca şi ca formă, şi ca paletă cromatică, şi ca texturi, cu restul decorului din camera unde această piesă îşi va găsi locul.

 

Mai multe despre scaune poţi citi aici.

 

Sursa foto: www.design-museum.de via freshomedecors.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI