TIOR

Scari si lumini

Anul acesta nu am discutat foarte mult despre tendinţele în home design, însă astăzi îţi vom spune despre una dintre tendinţele anului: scările cu inserţii luminoase. Îţi aminteşti că am mai discutat despre scări şi moduri de iluminare şi/sau decorare ale acestora, precum şi despre rolul lor decorativ, care trebuie să îl completeze pe cel practic.

 

Sandviş de lumină

 

Inserţiile de corpuri de iluminat în scări s-ar putea să fie ceva mai costisitoare, dar acesta este trendul. La final, va arăta întocmai ca un sandviş de lumină: o parte din material opac, o "felie" de lumină şi încă o parte din material opac. Cel mai clar este totul ilustrat în galeria foto. Nu este aceasta o variantă futuristică şi îndrăzneaţă de decorare a scărilor?

 

Alternative ceva mai simple

 

Acestea există întotdeauna: alternative mai simple. Nu trebuie să fii acolo când se construieşte casa şi când se definesc scările pentru a implementa instalaţia de lumină, ci poţi să instalezi numai câteva spoturi luminoase pe una dintre suprafeţele scărilor sau, în funcţie de structura casei, în peretele perpendicular pe scări, foarte aproape de acestea.

 

Pentru evenimente sau serile romantice, poţi pune lumânări pe scări şi să creezi astfel un ghid luminos care să spună "pe aici trebuie să mergi ca să ajungi pe tărâmul plăcerilor" sau poţi folosi ghirlande luminoase, ca să nu mai stai cu grijă că ia casa foc.

 

O altă variantă ar fi să instalezi neoane sub muchia fiecărei scări sau pe lateralul acestora. Nu există o regulă, aşa că poţi alege varianta care îţi este ţie pe plac.

 

Şi, de altfel, dacă urci pe scări, s-ar putea să îţi placă să cobori pe o bară ca cea a pompierilor sau pe un tobogan.

 

Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI