TIOR

Scara pentru biblioteca - ajutor pentru cititori

Biblioteca – locul în care cărțile se simt acasă. Dacă vorbim de o bibliotecă masivă, încărcată de cărți de tot felul, ce ne facem dacă nu putem ajunge la ultima carte de pe ultimul raft? Aici ne putem da seama de legătura dintre bibliotecă și scara atât de utilă.


Roșu pentru scară


Asortată cu un fotoliu relaxant, scara are un dublu rol în acest caz. Pe lângă efectul estetic, vorbim și de unul practic, căci permite accesul mai ușor către rafturile superioare ale bibliotecii. Lucru minunant în cazul în care până nu demult, membrii familiei tale erau nevoiți să aducă mereu un scaun pe care să se urce pentru a ajunge la cartea preferată. Scara prezintă în partea inferioară un set de roți ce permit mutarea centrului de interes dintr-un colț al bibliotecii în celălalt.


Bibliotecă într-un perete


Ghici ciupercă ce-i? Rafturi poziționate pe suprafața unui perete ce se află în imediata apropiere a unei scări. Nu, nu este o eroare de home design, ci așa a fost gândit totul. Scara permite atât accesul la etajul superior al locuinței, cât și la cărțile situate la celălalt nivel.


O scară, două scări


În acest caz, o scară este destinată bibliotecii, iar cealaltă accesului dintre etajele casei. Luând în considerare cea de-a doua scară, poziționarea bibliotecii ne duce cu gândul la un hol ce prezintă un mic loc de relaxare lângă bibliotecă.


Rafturi lângă scară


Având în vedere că dormitoarele sunt, în general, la etaj, ce ai spune dacă în drum spre patul confortabil alegi pe fugă o carte. Cum de unde? Din rafturile ce te ademenesc chiar de la primii pași pe trepte. Urci ușor și îți consulți lectura posibilă dintr-o seară liniștită.


Scară spirală


Biblioteca pare că se ascunde după designul ce îl prezintă scara. Noi am spune că vine cu un strop de dinamism în continuarea amenajării bibliotecii. Lemnul închis la culoare oferă seriozitate spațiului astfel conceput. De asemenea, vorbim și de o economie de spațiu cu privire la amplasarea scării în cadrul locuinței.


Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI