TIOR

Scara cu tobogan - urci, dar cobori usor

Tocmai ți-ai achiziționat o casă într-unul dintre cele mai noi ansambluri rezidentiale prezente pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Ești proaspăt proprietar, felicitări! Acum te gândești cum ai putea face mai accesibil și confortabil procesul de amenajare interioară. Prin găsirea unor soluții inteligente de home design, îți spunem noi. Așa că venim cu o idee trăznită pentru noua ta casă: scări de interior cu tobogan.


În loc de scară


Decât să cobori scările în viteză, există și riscul de a te împiedica, nu mai bine folosești în loc o soluție distractivă? Glumim noi, dar după ce folosești o dată această metodă de a ajunge de la etajul casei la parter, cu greu te vei dezobișnui. Într-adevăr, toboganul îl asociem cu cei mici, dar alăturat unui design atractiv al scărilor poate rezulta o idee nonconformistă și pentru oamenii mari.


O scară chic


Poți înlocui o scară de interior cu un tobogan sau poți doar să adaugi această metodă rapidă și distractivă unei scări chic. Oricare variantă va atrage toate privirile. Curioșii o vor încerca numaidecât.


De sus în jos


Trecerea de la un etaj la altul a căpătat un alt sens. Obișnuiți cu liftul sau pur și simplu cu o serie de trepte, acum alunecarea pe suprafața toboganului este o întoarcere la momentele copilăriei. De la dormitoarele de sus până la bucătăria de jos, tot de sus și până în living sau hol, avem un traseu ca în parcurile de distracții. Dar nu vorbim de aceleași senzații extreme, ci de o relaxare a picioarelor care tot urcă și coboară aceleași scări dintre etaje.


Fericire pentru copii


Cine să fie cei mai fericiți dacă nu copiii? În cel mai potrivit caz, dormitorul lor se află la etajul superior. Atunci când îi vei chema la masă, în dinning room, la parter, vor veni cât ai zice „tobogan”. Nu spunem acum că pentru părinți nu poate fi o soluție la fel de distractivă, însă copiii vor face pe de o parte mișcare la urcatul scărilor și amuzament la coborâre.


Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI