TIOR

Sala de fitness - sanatate in confortul de acasa

Vrei să slăbești, să te menții în formă sau pur și simplu îți place să faci mișcare. Acum, noile ansambluri rezidențiale au case de vânzare ce se potrivesc tuturor gusturilor. În cazul nostru, s-ar potrivi de minune una cu mai multe camere. Într-una dintre ele știm exact ce vrem să facem: propria sala de sport. Da, este posibil, o sală de fitness chiar la tine acasă.


Aparatura necesară


În primul rând, trebuie să analizezi spațiul disponibil amenajării sălii și tipul de antrenament pe care îl preferi. Dacă ești orientat către un antrenament „în forță”, ai nevoie de aparatură de specialitate. În schimb, pentru exercițiile „la sol” sunt necesare saltele sau mingii care să îți ofere exercițiile de care corpul tău are nevoie.


Accesorii utile


Dacă alegi o mochetă cauciucată, protejezi astfel podeaua de posibile accidente. Nu cumva să scapi vreo ganteră. În plus, ai o aderență mai bună pentru diverse activități fizice. De asemenea, mesajele motivaționale sunt necesare într-un astfel de mediu. Pereții sunt cei mai indicați să fie decorați astfel, în culori atractive.


Oglinda motivațională


Pe lângă faptul că oglinda îți poate da motive de a continua exercițiile fizice, totodată te ajută să urmărești corectitudinea efectuării lor. Acum, din punctul de vedere al regulilor de amenajare a locuinței, oglinda vine și cu senzația de încăpere spațioasă.


Sală de alergat


În cazul în care nu ești adeptul stilului de amenajare al unei săli de fitness, poți decora modern camera în care să „alergi” un pic. Și pentru că nu îți dorești un program de alergare până la epuizare, montează un televizor care să facă timpul să zboare mai repede. Nu te opri la un singur aparat. Este bine să diversifici antrenamentul. În plus, ai posibilitatea de a fi acompaniat pe parcursul exercițiilor fizice.


Sauna de acasă


După antrenament, ar merge o bine meritată relaxare în saună. Un colțișor de casă, nici nu ai nevoie de mai mult. O cameră capitonată în lemn de sus până jos. Acum nu mai ești restrâns de numărul limitat de ședințe. Ai un abonament nelimitat la saună. Astfel, te poți bucura de beneficiile spațiului amenajat inteligent în propria locuință.
În final, nu vei mai găsi scuze pentru care să nu mergi la sală.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI