TIOR

Sa reciclam! Azi: Cauciucuri

Am mai discutat despre reciclare şi cu siguranţă ai înţeles deja că ne plac proiectele care protejează mediul şi, în general, proiectele handmade. Astăzi vom discuta despre cum ai putea transforma vechile cauciucuri în obiecte simpatice pentru decorarea propriei locuinţe. De ce să arunci cauciucurile după ce le schimbi? Doar pentru că nu mai sunt bune pentru maşina de zi cu zi nu înseamnă că nu mai poţi face chiar nimic cu ele. Ba dimpotrivă: poţi face mai multe lucruri cu ele...

 

Un pătuţ pentru animalele de companie

 

Ideal ar fi ca animalele de companie, indiferent de dimensiunile şi tipul lor, să aibă propriul pătuţ. În  special câinii, care sunt scoşi la plimbare periodic, dar nu sunt spălaţi la fel de des, ar fi bine să nu doarmă în pat, ca nu cumva să aducă cine ştie ce bacterii sau viruşi de afară în cearşafurile tale.

 

Aşadar, taie partea de deasupra a roţii, iar în partea inferioară aşazăo plăcuţă pe care să o foloseşti drept suport. Acum, roata ar trebui să arate ca un coş, iar în acest "coş" vei aşeza o pernuţă moale, cu o husă curată. Husa trebuie să o schimbi săptămânal şi, poate, din când în când, vei schimba şi pernuţa pentru a o spăla.

 

Un fotoliu care să te îmbrăţişeze

 

Cu siguranţă poţi găsi tutoriale despre cum ai putea constui un astfel de fotoliul însă noi îţi vom oferi, de data aceasta, numai o imagine. Schimbi toate cauciucurile odată, le tai în jumătăţi, iei câteva ţevi care să te ajute să fixezi jumătăţile în forma potrivită şi, apoi, poţi crea şi un soi de tapiţerie.

 

Un taburet cu personalitate

 

Îmbracă o roată în burete, apoi înveleşte totul cu sfoară frumos aranjată cu model sau într-o husă colorată. Nu este tocmai dificil şi poţi crea taburete de diferite înălţimi (o roată sau două roţi), îi poţi ataşa mânere, pentru a-ţi fi uşor să îl muţi, şi poţi să îi creezi diferite tipuri de tapiţerie.

 

Un leagăn simplu

 

Cauciucul roţilor este destul de gros şi de rezistent încât să poţi băga şuruburi în el, şuruburi din acelea cu gămălie de care să prinzi lanţuri şi să poţi crea, astfel, un leagăn simplu şi uşor de făcut pentru oricine. Copiii nu vor face mofturi, important este să aibă unde se juca, iar oamenii mari se vor legăna cu drag aşezaţi în roţile care le vor aminti, fără doar şi poate, de copilăriile pline de râsete de copii, de jocuri şi de improvizaţii hazlii.

 

Un organizator de plante

 

Poţi aşeza câteva cauciucuri şi în grădină, în special dacă ai grădina uşor în pantă. Astfel vei ajuta la diminuarea alunecării solului la vale şi vei crea un aspect haios şi un decor pragmatic. Mai exact, ne referim la aşezarea unor cauciucuri grupate în ce formă îţi doreşti tu, umplute cu pământ şi în care vei planta orice tip de legume, fructe sau plante ornamentale îţi doreşti. Pentru a arăta chiar mai simpatic de atât, poţi să vopseşti cauciucurile în culorile curcubeului sau într-o singură culoare: culoarea preferată a copiilor.

 

Sursa foto: greendiary.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI