TIOR

Sa fie lemnul materialul viitorului in home design?

Lemnul este un material ce inspiră tradiție în amenajarea oricărei case. Cu toate acestea, îl putem regăsi și în structuri moderne, utilizările sale diversificându-se și atrăgând din ce în ce mai mult atenția specialiștilor în home design.

Popularitatea materialului

Interesul pentru casele contemporane manifestă o tendință ascendentă în întreaga lume. În special, accentul este pus asupra caselor din lemn, un material ce se bucură de o popularitate la nivel mondial. Istoria ne demonstrează că acest material și omul au avut o legătură puternică. Astăzi, putem spune că lemnul este un material de construcție ideal pentru viitor datorită proprietăților sale ecologice.

Caracteristici speciale

Lemnul are câteva atribute utile ce îl fac a fi un material rezistent și bun izolator termic, dacă ne referim la utilitatea din exteriorul casei. În interior, putem obține amenajări spectaculoase sau simpliste, în funcție de preferințe. Lemnul este ideal penru obținerea unui mediu de viață confortabil.

Sentimentul de „acasă”

Amenajarea locuinței folosind lemnul drept material de bază va avea ca rezultat o casă primitoare. Un interior din lemn oferă și un sentiment de căldură într-un mediu durabil. Pereții acoperiți cu lemn creează o senzație de liniște. În plus, acest material are capacitatea de a regla umiditatea spațiului interior, oferind un mediu încălzit uniform.

Tendință suedeză

Probabil în unele țări nu este posibilă o desfătare în amenajări interioare pe bază de lemn. Trebuie sa ne gândim și la natură. Cu toate acestea, suedezii susțin că rata de creștere a lemnului în țara lor este una ce poate susține această tendință decorativă. Pe viitor, ca și până acum, orientarea către un stil de viață ecologic va necesita utilizarea corectă și potrivită a resurselor naturale pentru confortul de acasă.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI