TIOR

Sa fie curent! Sa fie prize!

Dacă locuiești într-o casă spațioasă, cu siguranță ai și foarte multe electronice și electrocasnice care au nevoie de prize. Vrei câteva idei noi pentru instalarea prizelor? Fă-le să fie cât mai accesibile, fără a fi inestetice. În plus, cine spune că într-o cameră trebuie să ai o singură priză sau un singur prelungitor?

 

Prize sub dulap

 

Mai ales în bucătărie și în baie, va trebui să ai foarte mare grijă cu locul pe care îl alegi pentru prize și tot ce ține de instalația electrică.

 

În plus, trebuie să recunoști că în bucătărie ai nevoie de mai multe prize: pentru cuptorul cu microunde, pentru încărcat telefonul în timp ce gătești, pentru cafetieră, pentru diferiții roboți de bucătărie... nu ajung niciodată două prize în bucătărie.

 

Prize în sertar

 

Ferite și de praf, și de copii, și de apă, prizele din sertar sunt perfecte! Îți poți pune telefonul la încărcat fără să mai riști să îl trântești din greșeală, când te împiedici de fire.

 

Trecerea firelor electrice și instalarea prizelor în interiorul dulapurilor de la bucătărie și de la baie este o invenție bună nu numai pentru protejarea aparatelor conectate la prize, ci și din punct de vedere estetic: nu se mai văd toate firele bântuindu-ți locuința și, astfel, va părea fiecare cameră puțin mai ordonată.

 

Prize în decor

 

Poți folosi diferite obiecte de decor ca modalitate de camuflare a unui prelungitor. De asemenea, poți apela la proiecte handmade pentru a-ți include prelungitoarele în diferile piese de mobilier. De exemplu, poți fixa prelungitorul pe o bază sferică sau circulară și să îl incluzi într-un birou, pe un suport retractabil.

 

Prize în fotoliu

 

Dacă vrei un fotoliu cu priză, va trebui ori să îl comanzi, ori să ți-l faci cu mâna ta (sau cu mâna unui electrician priceput, care se pricepe și la mobilier). Totuși, trebuie să admiți că este o idee bună și că ar fi foarte util să nu trebuiască să te ridici în mijlocul filmului pentru a pune laptopul la încărcat.

 

Prize în perete

 

Dacă nu trăiești într-o casă care este dotată cu minimum o priză pe fiecare perete, poate nu ai vedea utilitatea. Crede-ne: se dovedește, în timp, foarte util să ai prize peste tot: pe toți pereții. Nici măcar nu contează că o cameră nu are mai mult de 12 metri pătrați și 4 prize: într-un loc este veioza, într-unul este telefonul la încărcat, într-un uscătorul de păr și într-altul fierul de călcat.

 

Să fie prize peste tot!

 

 

Sursa foto: houzz.com 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI