TIOR

Rezolutii pentru 2014

Ți-ai făcut planurile pentru anul acesta? Dacă nu ai găsit încă o metodă de a-ți organiza ideile și de a te motiva, avem noi câteva sugestii pentru tine. Când ți-ai planificat concediul? Ce evenimente de familie s-au stabilit? Le-ai notat pe toate undeva ca să nu pierzi șirul zilelor și ca nu cumva să uiți de vreunul dintre ele? Cum vei reuși să îți respecți toate planurile?

 

Alege-ți țeluri ce pot fi atinse

 

Nu îți alege ca țel să slăbești 20 de kilograme în fiecare lună – vei muri. Alege-ți țeluri ce pot fi atinse: dacă nu vei reuși să realizezi un lucru de pe lista ta, probabil vei avea parte de dezamăgire, de o știrbire a încrederii în sine și de o încetinire a ritmului de lucru la celelalte planuri.

 

Păstrează o atitudine pozitivă

 

Știi doar că atitudinea negativă atrage energii negative și, deci, rezultate negative. Prin urmare, afișează prin propriul cămin și poate chiar la locul de muncă mesaje pozitive, imagini simpatice, lucruri care să te ajute să îți păstrezi optimismul și zâmbetele. Sărbătorește fiecare mică victorie!

 

În plus, nu pleca la drum cu ideea că cele 500 de lucruri pe care dorești să le faci anul acesta trebuiau deja asigurate sau chiar realizate de anul trecut: nu uita că rezoluțiile se fac... pentru viitor.

 

Amenajează un colț special pentru planurile tale

 

Un colț unde să îți aduni gândurile și care să îți amintească ce este important. Nu uita că vizualizarea are un rol foarte important în împlinirea visurilor. Realizează un album sau organizează-ți biroul astfel încât să combini culorile preferate cu imagini care să te motiveze și să te inspire.

 

Oferă cadouri fără motiv

 

Probabil și ție, ca multor altora, îți place să oferi cadouri – poate chiar mai mult decât să le primești.

 

Indiferent în care categorie te încadrezi, este recomandat ca de-a lungul anului să oferi cadouri și fără vreo ocazie anume, doar pentru cei care ți-s dragi merită mici recompense care să le amintească de tine și de faptul că sunt apreciați. Nu trebuie să fie cadouri costisitoare, ci să fie simbolice și personalizate.

 

Nu în ultimul rând, va trebui să te recompensezi pe tine: pentru fiecare succes, pentru o reușită cât de mică, oferă-ți o recompensă pe măsura isprăvii. Nu trebuie să aștepți medalii de la Președinte: oferă-ți un mic trofeu comestibil sau purtabil, pleacă într-o excursie, rezervă-ți un weekend numai pentru relaxare.

 

Planuri pentru casă

 

Dacă este ceva în jurul casei care nu funcționează cum trebuie, atunci programează pentru anul acesta să repari totul, cât mai curând. O bună organizare a priorităților și vizualizarea zilnică a gândurilor și planurilor deja făcute te vor ajuta să îți organizezi mai bine și timpul și bugetul.

 

Sursa foto: houzz.com 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI