Revelionul – petrecere cu copii

31-12-2013 / Blog amenajari locuinte
Am avut câteva recomandări pentru decorarea locuinței pentru Revelion, însă acelea erau recomandări pentru oamenii mari. Dacă ai copii sau prieteni care au copii și plănuiți să petreceți împreună noaptea dintre ani acasă, atunci va trebui să faci câteva modificări, astfel încât locuința ta să fie primitoare și pentru cei mici. 
 
Joacă, joc și dans
 
Pentru ca oamenii mari să poată petrece și mai bine după miezul nopții, trebuie ca juniorii să meargă la somn cât mai devreme. Pentru ca juniorii să meargă la somn mai devreme, trebuie să obosească mai repede: rezervă-le un loc pentru dans. Nu uita să acoperi podeaua cu un covor potrivit, astfel încât micuții să nu alunece și să se lovească – acesta va trebui, desigur, asortat cu un alt element decorativ din camera corespunzătoare. 
 
Este posibil ca nu toți copiii să dorească a dansa și atunci trebuie să pregătești câteva jocuri potrivite vârstelor lor: jocuri pe care să nu le poată strica și din care nu pot înghiți piese. Eventual, creează tu un joc cu porunci și premii mărunte: de exemplu, cine câștigă, primește o bombonică sau o clementină, în funcție de numărul de puncte acumulate, iar cine pierde va trebui să execute serii de genuflexiuni. 
 
Minisala de mese 
 
În living sau în apropierea mesei pentru oamenii mari, amenajează masa pentru pitici. Dacă locuința ta nu este dotată cu mobilier pitic (ceea ce se întâmplă de regulă când nu locuiește acolo un copil), trebuie să improvizezi: măsuța de cafea va deveni micul lor bufet, taburetele vor fi răsturnate și se vor transforma în mini tronuri, pernele de la canapele sau pernuțele decorative vor fi stivuite și transformate în mini canapele și scaune turcești. 
 
Nu uita să așezi la masa copiilor tacâmuri și pahare din plastic, astfel încât să nu poată strica nimic, dar nici să nu se rănească. Nu te obosi să așezi o față de masă din cele de mătase brodată manual – o vor păta cu siguranță. 
 
Mici retușuri pentru restul casei 
 
Toți copiii trebuie să se spele cât mai des pe mânuțe. Prin urmare, tu va trebui să te asiguri că ajung la chiuvetă, că au săpun și prosoape la îndemână și că nu îți pot inunda baia. 
 
Următorul lucru pe care va trebui să îl asiguri pentru oaspeții minori este un loc liniștit și primitor pentru somn: tu nu vei dormi în noaptea aceasta, în mod clar. Oferă-le patul tău, cu un număr de pernuțe corespunzător numărului de capete de copii, dar și păturici pentru fiecare junior. 
 
Nu în ultimul rând, spune-le părinților celor mici să le aducă papucei de schimb și, eventual, jucăriile favorite: astfel, se vor juca împreună cu toții, fără să te enervezi că se suie cu cizmulițele purtate pe afară pe așternuturile tale proaspăt schimbate. 
 
Pentru că Revelionul nu este Revelion fără o sticlă de șampanie, cumpără și o sticlă de șampanie pentru copii – toți oaspeții tăi trebuie să simtă trecerea încă unui an cum se cuvine! 
 
Sursa foto: dna-handmade.com, housetrends.com, designtopnews.com, jsyk.org. 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.