TIOR

Reusim sa reducem consumul de energie?

O problemă ridicată la nivel mondial este consumul de electricitate din cauza iluminatului. Avem nevoie de soluții pentru a  rezolva această risipă. Sursele de iluminat pot fi înlocuite fără probleme cu surse eficiente energetic. În acest fel se economisește energie și se reduc emisiile de carbon. Astăzi venim cu soluții pentru reducerea consumului de energie în locuință.

Ce presupune tehnologia LED?

LED înseamnă „Light Emitting Diode” adică Diodă Emițătoare de Lumină. Aceasta este un dispozitiv semiconductor ce are capacitatea de a transforma energia electrică în lumină.  Acest tip de tehnologie nou apărută, semiconductoare SSL este cea mai inovatore tehnologie de iluminat apărută pe piață. În acest moment, a depășit  orice tehnologie de iluminat  existentă. Aceasta este o soluție bună pentru a aduce economii de energie electrică de până la 90%.

Sistemele de iluminat cu tehnologie LED se regăsesc atât sub forma proiectoarelor, a aparatelor de iluminat stradale, a spoturilor decorative  sau în  multe alte forme.

Ce beneficii aduce tehnologia LED?

Tehnologia LED are o durată de funcționalitate de până la 50.000 de ore. Radiațiile UV nu se emit datorită tehnologiei LED. Un alt beneficiu al acestei tehnologii reprezintă degajarea de cădură redusă, iar acest lucru este ideal pentru iluminarea obiectelor sensibile la căldură.

Investiția se recuperează într-un timp scurt, în mai puțin de un an. Calitatea luminii este una foarte bună, indicele de redare a culorilor este excelent, iar fasciculul luminos este foarte clar.

Ce trebuie să știți

Pentru majoritatea tipurilor de surse de iluminat există posibilitatea de înlocuire directă cu tehnologia LED. Acestea sunt compatibile cu majoritatea sitemelor existente. Designul este unul  impecabil și compatibil cu sursele tradiționale de iluminat.

Pentru mai multe articole intrați în secțiunea Amenajări locuințe.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI