TIOR

Realitate la patrat: Lumea Oglinzilor

Motivul oglinzii îl regăsim în vitrine, în baie, în interiorul şifonierului sau pe uşile acestuia, în bucătărie, în maşini şi în literatură. Tocmai de aceea, oglinzile merită puţin mai multă atenţie. Ele ne dau impresia unui spaţiu mai larg, dar ne permite şi autocritica. Până la urmă, acesta este cel mai de preţ criteriu după care ne ghidăm în societate.

 

Unde punem oglinzile?

 

Avem nevoie de oglinzi în baie, pe hol şi în dressing, dacă este cazul. Pentru decorarea băii, în special dacă aceasta nu este pe cât de spaţioasă v-aţi dori, este recomandat să folosiţi o oglindă cât mai voluminoasă. Astfel, veți crea iluzia optică a unui spaţiu mai întins.

 

Pentru decorarea pereţilor camerelor într-un mod inovativ, puteţi refolosi bucăţile unei oglinzi sparte sau oglinzi de marimi si forme diferite, aşezându-le la un loc, pe un perete. Veţi crea impresia unor ferestre mici si neregulate.

 

Evitaţi aşezarea oglinzilor pe tavan sau deasupra paturilor. În afara faptului că orice eroare în fixarea acestora poate fi fatală, principiile Feng Shui interzic suspendarea oricărui obiect greu, sau care dă impresia de greutate, deasupra patului.

 

De asemenea, va trebui să vă îngrijiţi de iluminarea corespunzătoare. Lumina trebuie să cadă direct pe obiectul reflectat. Aşadar, dacă aţi pus la punct întâi instalaţia electrică, va trebui să aşezaţi oglinzile cât mai aproape de sursele de lumină.

 

Ce fel de rame se poartă?

 

Pentru ramele oglinzilor, există trei variante recomandate pentru acest an: puteți folosi rame cu model vintage, puteți lăsa oglinzile simple (cu marginile finisate, dar fără ramă) sau puteți folosi rame simple, subţiri, de un maro intens, închis.

 

Decorarea oglinzilor

 

Deşi sunt obiecte decorative, oglinzile pot fi, la rândul lor, decorate, însă nu vor mai servi rolului lor iniţial, acela de a reflecta imaginea cât mai clar.

 

Pentru un aspect futurist, puteți picta oglinzile. Ca să faceți asta, combinați modele geometrice cu motive florale, deoarece vor fi foarte chic. De altfel, puteţi folosi cioburi de oglindă ca să ornați diverse modele de vaze sau veioze handmade. Acestea sunt, de asemenea, foarte apreciate.

 

Sursa: freshome.ro

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

903.71 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI