TIOR

Rafturile ingenioase din locuinta

Dacă aveți o pasiune pentru cărți și pentru obiectele decorative, rafturile ingenioase sunt o idee bună pentru locuința voastră. Chiar dacă aveți o bibliotecă special achiziționată pentru cărți, rafturile niciodată nu vor fi suficiente.  Astăzi vă propunem câteva modele de rafturi pentru a amenaja locuința așa cum vă doriți.

Rafturile din locuință

Rafturile sunt o idee foarte bună, deoarece puteți așeza pe ele obiecte de artă sau fotografii cu cei dragi. Alegeți rafturi care compun un cuvânt care vă definește locuința. Puteți achiziționa rafturile deja făcute sau puteți cumpăra pal și puteți apela  la un specialist pentru a confecționa rafturile dorite.  O idee bună este să confecționați chiar dumneavoastră aceste rafturi. Nu încărcați locuința cu prea multă mobilă. Poziționați rafturile acolo unde se încadrează cel mai bine.

Cum montați rafturile

Rafturile se pot fixa în perete cu ajutorul diblurilor sau se pot agăța cu sfori. Indiferent de metoda aleasă, rafturile sunt utile și estetice în același timp. Mai veți nevoie de cuie, un ciocan, holșuruburi și o bormașină. Dacă vreți să vopsiți singuri rafturile, achiziționați cutii de vopsea.

Un copac în locuință

Alegeți rafturi care compun un copac. Pe ramurile acestuia puteți așeza cărți. Copacul se potrivește de minune în livingul casei. Designul oferit este unul modern și plin de inspirație.

Forme geometrice

Rafturile cu design geometric se încadrează perfect în locuințele moderne. Alege rafturi rotunde, pătrate, dreptunghiulare pe care le montați pe perete. Cele colorate dau un plus locuinței. Rafturile cu design geometric se potrivesc atât în dormitor cât și în living.

Pasiunea pe primul loc

Dacă sunteți pasionați de muzică, puteți confecționa rafturi în formă de cheia sol. Aici vă puteți amenaja locul vostru special cu toate materialele de care aveți nevoie. Raftul se transformă într-un decor deosebit pentru locuința dumneavoastră.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări locuințe.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI