TIOR

Rafinament in cel mai inalt punct al locuintei

Încheiem seria articolelor despre decorarea tavanului cu un articol destinat amenajărilor rafinate. Sticlă, picturi speciale, texturi dintre cele mai felurite au menirea de a atrage toate privirile și de a crea o atmosferă aparte fiecărei încăperi.


Pentru case deosebite


Dacă luxul este una dintre slăbiciunile tale, o decorațiune pentru un tavan cu viziune artistică este potrivită pentru tine. O pictură murală reînvie interesul artistic și inspiră o admirație profundă pentru artă. Un tavan pictat în stil venețian uimește prin plasticitate.


Sticlă pentru tavan


Interioarele inundate de lumina naturală sunt apreciate de către specialiștii în home design. Proiectarea unei astfel de locuințe este destinată proprietarilor îndrăzneți și nonconformiști, cărora le place să fie în centrul atenției. Pentru cei care visează la plafoane de sticlă, este timpul să pună în practică o amenajare interioară a cărui punct de interes este tavanul impresionant.


Deliciu vizual


O privire în tavan și vei observa cum modelul metalic al plăcilor reflectă camera de zi. Atrăgător din podea până în tavan, designul camerei întâlnește forme, texturi și culori într-o coordonare rafinată. Efectul fascinant este redat de amestectul dintre culorile vii, pereții gri și iluminatul deosebit.


Sentimente decorative


Un spațiu precum un birou poate transmite un sentiment de admirație pentru frumos și pentru o cromatică îndrăzneață. Nuanțe profunde de albastru împodobesc pereții și tavanul, pictate cu linii elegante în locuri alese cu grijă. Acum, putem afirm că este o cameră uimitoare, datorită stilului aparte de amenajare interioară. În plus, decorațiunea regăsită pe tavanul încăperii accentuează un design cuprinzător.


Cina sub un plafon elegant


Un interior plin de farmec poate fi realizat cu ajutorul unui spirit fabulos de amenajare. O încăpere de servit masa, poziționată sub un plafon geometric, surprinde cu un aer de aristocrație în piese de mobilier, linii de design, materiale și culori alese cu grijă. Simetria contribuie la o atmosferă elegantă, de neegalat.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI