TIOR

Putin despre lucrul manual

Este plăcut să ai obiecte lucrate manual, nu-i aşa? Pentru a avea lucruri personalizate, cel mai bine este să le creezi chiar tu. Ce proiecte de handmade te-ar tenta? Acest lucru depinde de câtă îndemânare ai, ce fel de obiecte deţii şi ce stil de amenajări interioare ai ales deja pentru decorarea locuinţei tale.

 

În funcţie de stilul de amenajări interioare ce domină fiecare încăpere, obiectele lucrate trebuie să fie mai colorate sau mai puţin colorate, vintage sau nu, mai finisate sau cu un aspect brut sau un aspect mai simplu.

 

Altceva în loc de măsuţă de cafea

 

Cu siguranţă ai găsit printre articolele noastre sugestii pentru tot felul de măsuţe de cafea (poţi citi mai multe despre măsuţele de cafea aici), însă de data aceasta te vom invita să priveşti prima imagine din galeria foto şi sa vezi că măsuţa de cafea este... o valiză! Dacă ai o valiză veche pe care nu o mai foloseşti ca atare, dar ţi-e prea dragă pentru a o arunca, o poţi recondiţiona niţel (dacă este necesar) şi apoi o poţi folosi ca măsuţă de cafea.

 

Altceva în loc de rafturile banale

 

În loc de rafturile simple pe care le poţi cumpăra de la orice magazin de amenajări interioare sau de bricolaj, ai putea să refoloseşti câteva ţevi pe care le-ai păstrat şi curăţat după ce ai schimbat instalaţiile din casă şi, cu ajutorul câtorva bucăţi de placaj ai putea amenaja un spaţiu de depozitare eficient, original şi rezistent, aşa cum pare a fi cel din prima imagine din galeria foto.

 

O galerie... după gust

 

Dacă bugetul actual nu este suficient de gras pentru a-ţi permite să îţi amenajezi o galerie artistică în interiorul locuinţei tale, o galerie cu fotografii sau tablouri ale unor artişti cunoscuţi, îţi poţi crea o galerie cu imagini sugestive pentru tine şi ai tăi, cu fotografii personale şi cu desene pe care le-a realizat cineva drag sau poate chiar tu.

 

Corpuri de iluminat deosebite

 

Dacă îţi aminteşti, nu de mult îţi recomandam să reciclezi tot ce se poate, chiar şi coliviile care au rămas fără chiriaşi. Dintr-o colivie veche poţi realiza destul de uşor un abajur original pentru o lustră handmade. Pentru mai multă inspiraţie, analizează a treia imagine din galeria foto sau dă click aici.

 

Culori şi decoraţiuni

 

Poţi crea diferite tablouri sau decoraţiuni din plastic, hârtie sau carton şi sfoară – felul în care vei lucra cu aceste materiale depinde de imaginaţia şi îndemânarea ta, însă o idee uşoară şi simpatică este ghirlanda cu gânduri frumoase (vei putea scrie încurajări proprii sau citate motivaţionale), cum este cea din a patra imagine din galeria foto.

 

Tot în a patra imagine din galeria foto vei observa scaunele acelea foarte colorate: pentru animarea locuinţei nu este nevoie de investiţii foarte mari sau de obiecte noi, ci, uneori, numai de o cutie de vopsea care să schimbe culorile şi să dea impresia de nou.

 

Jucării pentru pitici

 

Copiilor le plac jucăriile, bineînţeles. Cu adevărat speciale sunt acele jucării făcute de părinţi. Încearcă să creezi păpuşele sau animale de jucărie pentru copiii tăi. Le vei crea din diferite materiale, le vei pune ochi din nasturi şi le vei umple cu ceea ce cândva a fost conţinutul unei perne. Peste ani şi ani, această jucărie va avea o foarte mare încărcătură emoţională, însă bucuria copilului nu se compară cu nimic!

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI