TIOR

Proiecte handmade – idei de vara – partea a II-a

Vara abia a început şi, dacă mai avem parte de multe zile ploioase, avem tot timpul pentru proiecte handmade. Ornează-ţi casa cu obiecte handmade create chiar de tine sau de cei dragi. În articolul anterior, am avut pentru tine 5 idei pentru proiecte handmade, iar acum vom completa lista cu alte 5 sugestii.

 

O perdea în degradé

 

Dacă ai adăugat stropul de culoare recomandat în ultimul articol (dacă ai vopsit ceva cu acele nuanţe de albastru), acest lucru trebuie să fie contrabalansat de un alt element albastru: alege una dintre perdele (de preferat una cât mai simplă şi în care nu ai investit foarte mult) şi înmoaie numai o parte din aceasta în vopsea de textile. Optează pentru o nuanţă de albastru cât mai apropiată de cea a obiectelor proaspăt vopsite din casă. Atârn-o pe o sârmă aşa încât vopseaua să se scurgă către marginea perdelei şi să obţii simplu un degradé plăcut.

 

Ghirlande cu motive haioase

 

Alege un material cu modele haioase: poate fi material textil, plastic sau hârtie. Decupează forme cu aceleaşi dimensiuni din acest material şi prinde-le de o sfoară pe care o vei folosi pentru decorarea unui perete – poate chiar în camera copilului, pe hol sau pe verandă.

 

Picturi cu scoici

 

În a treia imagine din galeria foto pe care am pregătit-o pentru tine există un tablou cu un desen realizat cu un dolar de nisip. Dolarul de nisip este un soi de arici de mare şi arată... ca în a patra imagine. Din păcate, dolarul de nisip nu se găseşte decât pe unul dintre ţărmurile din Costa Rica, aşa că tu va trebui să alegi o scoică, o cochilie de melc sau o floricică pe care să le pictezi cu ce culoare de acuarelă îţi doreşti, apoi să le presezi de o coală de hârtie pe care o vei înrăma şi vei obţine, astfel, un tablou ieftin, unic şi uşor de realizat.

 

Ramă vintage, conţinut văratic

 

Din tocul unei ferestre vechi poţi realiza o altă decoraţiune pentru pereţi. Ai observat, desigur, că nu îţi sugerăm să faci schimbări foarte mari sau pe care să nu le poţi "desface" după ce trece vara – aşa cum anotimpurile trec, şi casa ta trebuie să poată fi adaptată acestora.

 

Aşadar, în această nouă ramă (vechea fereastră) vei aşeza diferite obiecte mărunte care să respire cu toată fiinţa lor vară: un medalion cu o scoică frumoasă sau cu o stea de mare, fotografii de la mare, maci presaţi şi lipiţi pe o sticlă sau pe o hârtie şi aşa mai departe.

 

Cutii de vopsea... vopsite

 

Încă un obiect care te va ajuta să asortezi noile elemente din casa ta între ele: cutiile de vopsea în care poţi sădi orice fel de plante îţi doreşti, însă numai după ce le vopseşti pe exterior cu o culoare care se regăseşte şi în restul casei şi după ce le-ai curăţat bine în interior.

 

Sursa foto: houzz.com, fineartamerica.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI