TIOR

Satisfacerea micilor bucurii nu trebuie sa coste mult

Ai prefera bucurii mici şi dese sau mari şi rare? Noi recomandăm cultivarea acelui "joie de vivre": fă-ţi casa să te bucure câte puţin în fiecare zi! Noi credem că micile bucurii din fiecare zi sunt cele care îţi fac ziua mai frumoasă, însă tot tu va trebui să te îngrijeşti ca acele lucruri să existe şi să fie în locul potrivit şi la momentul potrivit.

 

De parcă ai fi un oaspete...


Amenajează-ţi dormitorul aşa încât să te simţi ca un oaspete: aranjează-ţi patul şi aeriseşte camera în fiecare dimineaţă. Dă draperiile la o parte, lasă soarele să intre în cameră sau admiră ploaia – nu contează cum e vremea, cerul tot frumos este.

 

Agaţă lângă uşa de la baie un halat de baie şi ţine o pereche de papuci curaţi lângă pat. De asemenea, trebuie să păstrezi pe noptieră puţin loc liber – aici vei aşeza tăviţa cu micul dejun şi cafeaua, în cana preferată.

 

Savurează-ţi cafeaua!

 

Am dedicat nu de mult un articol întreg iubitorilor de cafea: fă tot ce trebuie pentru a te putea bucura din plin de una dintre cele mai simple plăceri şi pasiuni ale tale. Dacă nu consumi cafea, atunci savurează-ţi ceaiul, sucul natural sau orice alt lichid te ajută să îţi începi dimineaţa în forţă.

 

Încearcă să îţi amenajezi un colţ aparte pentru prepararea micului dejun şi/ sau a cafelei şi un colţ aparte pentru servirea lor. Nu te va mira (sau poate chiar ai parcurs şi acel material) când îţi vom spune că am scris un articol despre cum să te bucuri mai mult de fiecare dimineaţă: acest moment al zilei nu trebuie să fie o corvoadă, mai ales când poate fi motorul unei zile excelente.

 

Petrece mai mult timp în aer liber!

 

Aerul proaspăt, de intră pe fereastră sau de te bucuri de el în balcon sau în grădină, are acelaşi rol şi efect binefăcător. Petrece cât mai mult timp în aer liber – departe de tehnologii care îţi umplu mintea cu tot felul de bazaconii mai mult sau mai puţin utile, care îţi obosesc ochii şi spiritul.

 

Oxigenează-ţi creierul şi admiră natura. Bucură-te de fiecare anotimp, aşa cum este, cum bune şi cu rele – oamenii nu sunt perfecţi, natura de ce ar fi aşa cum o vor oamenii?

 

Să îţi facă plăcere să găteşti...

 

Este foarte important să îţi facă plăcere să faci orice la tine acasă. Fiind la tine acasă, vei găti măcar o dată pe săptămână, dar chiar şi atunci trebuie să îţi placă. Asigură-te că totul este aşezat în aşa fel încât să îţi fie la îndemână, că totul este curăţat de îndată ce se murdăreşte, pentru a fi curăţăt cu uşurinţă şi pentru a fi gata de folosit din nou.

 

Poate articolul despre eficientizarea spaţiilor de depozitare din bucătărie te va ajuta puţin. Pentru ca bucătăria ta să fie şi mai simpatică, foloseşte câteva decoraţiuni potrivite scopului încăperii şi personalităţii tale: o colecţie de magneţi, de halbe sau de farfurii decorative, de exemplu.

 

... Şi să dejunezi...

 

Aranjează de fiecare dată masa cât mai drăguţ. Nu trebuie nici să dureze mult, nici să fie un proces costisitor, trebuie doar să îţi placă să o priveşti în timp ce mănânci. Încearcă să nu mănânci pe fugă, ci să îţi acorzi de cele trei ori pe zi destul timp pentru a servi masa – dacă te poţi sincroniza cu cei din familia ta aşa încât să mâncaţi împreună, este şi mai bine!

 

În orice locuinţă este nevoie de frumos.

 

Spune tu că nu este corect! Orice casă are nevoie de un strop de frumos, chiar dacă definiţia frumosului diferă de la om la om. Desigur, căminul tău va reflecta modul tău de gândire şi gusturile tale – în funcţie de acestea alege ornamentele potrivite locuinţei tale.

 

Frumosul şi arta pot avea tot felul de forme şi moduri de manifestare, dintre care cele mai des întâlnite sunt tablourile şi sculpturile: tablourile pot fi canvas, înrămate, fotografii, picturi, desene în tuş, cu pensule sau cu degetul, profesionale, de amator sau are unui preşcolar. Frumosul există acolo unde vrei tu să îl vezi.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI