TIOR

Pregateste-ti casa de vanzare cu idei decorative rapide

Dacă te gândești să dai spre vânzare casa în care ai locuit atâta vreme, ia în considerare ce trebuie să faci pentru a o vinde mai repede. Așa cum era de așteptat, micile îmbunătățiri sunt la nivelul amenajării interioare. Oferă-i un aspect primitor, în care noii locatari să se simtă ca acasă.

Schimbări de moment

Uneori este bine să ai la îndemână câteva soluții pentru schimbările de moment. O actualizare a locuinței poate ajuta la găsirea unor puncte de interes care să atragă atenția noilor proprietari. O abordare caldă și primitoare este tot ce și-ar putea dori oricine este interesat de achiziționarea unei locuințe.

Energii pozitive

Scopul reamenajărilor interioare făcute pe ultima sută de metri este de a asigura noilor proprietari o energie pozitivă. Nu vorbim aici de mari eforturi decorative, ci câteva modificări absolut necesare. Printre acestea intră micile reparațiile, adăugarea unei culori mai fistichii sau pur și simplu ajustarea subtilă a spațiilor acolo unde există diferențe vizibile.

Regândirea spațiului

Atunci când dorim să vindem o casă, putem să luăm în considerare de ce aspecte ar fi interesat un posibil cumpărător. Așa cum și tu ești orientat către achiziționarea unei case mai spațioase, poate asta urmărește și cel care iți va lua locul în vechea locuință. De aceea, este indicat să regândești spațiul, eliminând dezordinea și debandada. Un client trebuie să își facă o idee clară despre ceea ce îi poate oferi noul spațiu de locuit.

Locuință luminoasă

Dacă locuința se bucură de spații largi, atunci nu opri lumina naturală să pătrundă în casă. Poți găsi soluții eficiente pentru înlocuirea draperiilor greoaie și deloc estetice. De asemenea, poți elimina elementele voluminoase pentru a oferi spațiului dimensiuni mai generoase. Locuința luminoasă va fi atractivă mai ales din punctul de vedere al modalităților de amenajări interioare. Cumpărătorii trebuie să înțeleagă potențialul pe care îl oferă fiecare cameră în parte.

Cămin fericit

Tu cum crezi ca ar trebui să arate un cămin fericit? Îngrijit, ordonat, luminos. De aceea, este ideal să creezi un sentiment general pozitiv în casă. Până în momentul propriu-zis de vânzare a casei, ai timp să descoperi spațiile pe care le-ai neglijat și să le actualizezi. Tu cum ai atrage cumpărătorii să se îndrăgostească de amenajarea locuinței tale?

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI