TIOR

Prea multe borcane in casa?

Dacă aveți prea multe borcane în casă și vreți să le aruncați, puteți să le transformați foarte ușor în obiecte de decor. Locuința primește o înfățișare nouă datorită decorațiunilor făcute acasă. Astăzi vă oferim idei pentu a amenaja locuința așa cum vă doriți.

Decorațiuni pentru living

Borcanele goale din cămară se pot adapta ușor pentru a decora livingul. De exemplu, într-un borcan puteți pune pietre de râu și în mijloc o lumânare pafumată. Astfel, ați obținut un decor elegant și delicat pentru livingul casei.

Un borcan colorat în culori vii se poate transforma ușor într-o vază pentru florile de toamnă. Alegeți vopseluri pentru sticlă și decorați-o așa cum vă doriți.

În borcane mai puteți pune nasturi sau le puteți transforma în pușculițe vesele pentru casa voastră.

Borcane utile pentru bucătărie

La bucătărie borcanele sunt foarte utile. În ele puteți depozita cereale, nuci, fistic, fulgi de ovăz, semințe de in, zahăr, sare, făină, paste și multe altele. Lipiți etichete făcute chiar de voi, în funcție de ceea ce se află în borcan. În bucătărie borcanele sunt utile în orice situație. Atunci când aveți musafiri, puteți să îi serviți cu o limonadă delicioasă în aceste borcane care au rol de pahare. Borcanele sunt minunate boluri pentru salate, prăjituri precum tiramisu, iaurt cu fructe, cereale cu iaurt și lista poate continua.

Suport util în baie

Borcanele se pot folosi chiar și în baie. În ele puteți pune perlele de baie și sarea de baie. Decorați borcanul cu scoici pentru un decor ingenios. Borcanele se fac utile oricând indiferent de încăpere. Puteți depozita orice în ele în funcție de necesitate.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări locuințe.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI