Portrete mari pentru mai multa personalitate

08-05-2014 / Blog amenajari locuinte

Decoraţiunile interioare pot căpăta tot felul de forme şi modele, aşa cum cu siguranţă ştiai şi tu deja. Ai luat în considerare portrete mari pentru decorarea pereţilor tăi? Poate ideea aceasta ţi se pare puţin cam ostentativă sau ţi se pare că sună a kitsch, însă nu este obligatoriu să fie aşa: alege o fotografie frumoasă la o calitate foarte bună şi printeaz-o la dimensiuni cât de mari posibil, apoi o poţi înrăma sau nu. De ce ai face una ca asta? Uite, îţi oferim noi câteva motive.

 

Pentru motivare

 

Găseşte o fotografie cu un personaj pe care îl apreciezi foarte mult: poate fi un actor, un cântăreţ, un om de ştiinţă, un sportiv sau o figură politică. Desigur, dacă alegi un personaj celebru, va trebui să te gândeşti bine şi unde aşezi acest tablou: probabil că cel mai bine se potriveşte în living sau în birou, însă tu vei şti mai bine. 

 

De asemenea, încearcă să nu supraaglomerezi camera unde vei aşeza acest tablou: niciun alt tablou nu trebuie să ştirbească autoritatea acestui mare tablou cu un rol atât de important. Şi nu uita nici să iluminezi corespunzător camera unde agăţi acest ornament, aşa încât să îi scoţi în evidenţă importanţa şi frumuseţea.

 

Pentru a te simţi acasă

 

O fotografie transformată într-un tablou uriaş poate fi chiar un portret al tău sau o fotografie alături de cineva apropiat – pot fi chiar şi caricaturi sau portrete abstractizate, dacă nu vrei să te simţi o persoană narcisistă. Un tablou cu chipul tău este o declaraţie puternică: aici este casa mea, aici este acasă.

 

Pentru a-i avea pe cei dragi mai aproape

 

Poţi înrăma un tablou frumos cu părinţii tăi, cu fraţii tăi sau cu orice alte persoane sau altă persoană, cu oricine îţi este ţie drag. Uneori, tocmai acest lucru este mai important: să ai chipul celor dragi aproape, să îl vezi în fiecare zi pentru ca nu cumva să te simţi vreodată singur.

 

Poţi chiar să ai două tablouri apropiate, cu dimensiuni indentice, iar fiecare tablou să înfăţişeze chipul câte unei persoane dragi.

 

Pentru că nu este necesar să fie o fotografiate persoane.

 

Nu este necesar să fie fotografia unui om, poate fi tabloul unui animal de companie pe care l-ai avut şi l-ai îndrăgit sau pe care nu l-ai avut, dar pe care ţi l-ai dori. Dacă ai sau ai avut un animal de companie, ştii că au un chip care îţi vor înmuia inima de la prima ocheadă aruncată asupra acelui tablou.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.