TIOR

Portie bonus de amuzament cu un tobogan de interior

Normele sociale și ritmul de trai duc la renunțarea la multe dintre micile bucurii, însă lucrările de amenajări interioare ajută la recuperarea hazului. Este foarte important ca dimensiunea umoristică sau ludică să nu lipsească din căminele dumneavoastră. 
 
 
Pentru a recupera puțin din amuzamentul vieții de zi cu zi, vă propunem un detaliu destul de îndrăzneț: tobogane de interior. Astfel, veți aduna mai multe râsete în fiecare zi și veți economisi și timp de fiecare dată când alegeți această cale de a coborî de la un etaj la altul. 
 
 
Materialul de construcție poate varia în funcție bugetul dumneavoastră, de preferințele pe care le aveți, de dimensiunile estimate ale toboganului și de restul decorațiunilor din locuința unde va fi construit acesta. Astfel, toboganul poate fi din fier, din aluminiu, din ciment, din lemn sau din plastic. 
 
 
Următorul pas este să alegeți locația acestuia. Cele mai utilizate poziționări ale toboganelor sunt dormitoarele și holurile. Totuși, acestea pot ajuta la crearea unui living jucăuș, la eficientizarea uscătorului sau la trecerea rapidă și în deplină siguranță către beci, subsol sau garaj. 
 
 
În plus, toboganele pot fi prezentate ca o alternativă pentru scări; jumătate din lățimea alocată în mod normal scărilor va fi destinată, de data aceasta, unui tobogan din material asemenător cu cel al scărilor sau măcar în nuanțe apropiate: pe o parte se urcă, pe o parte se coboară. Această soluție de “fluidizare a traficului”este ideală într-o casă a unei familii numeroase, dar și pentru oameni care au întotdeauna spiritul tânăr și cărora le place să apeleze la soluții nonconformiste din când în când. 
 
 
De asemenea, este foarte important să nu considerați că toboganele sunt doar pentru copii, deși cei mici cu siguranță se vor bucura cel mai mult pentru o asemenea alegere. Și oamenii mari au voie să se joace, mai ales la ei acasă, unde imaginația și manifestările le sunt mai puțin îngrădite. Totuși, în cazul în care aveți copii, ar fi recomandat ca toboganele să fie prevăzute cu o „aterizare” ceva mai lină sau cu un culcuș din perne - le vom numi "tobogane cu amortizor". 
 
 
Dacă locuința dumneavoastră nu este structurată pe etaje, puteți instala un tobogan pentru un singur nivel, numai de dragul jocului: un perete accesorizați-l ca pentru escaladări, construiți o mică bază sus, apoi de acolo să pornească toboganul, pe cât de lung sau de abrupt vă permite spațiul de care dispuneți. 
 
 
Rostogolirea din pat poate depăși granițele zicalei și poate deveni un fapt. Desigur, se poate aplica numai în cazul paturilor suprapuse, însă nu este deloc o idee rea: astfel, veți începe ziua într-un mod energic, ceea ce vă va ajuta la păstrarea tonusului de-a lungul sarcinilor. 
 
 
În cazul în care spațiul nu vă permite instalarea unui tobogan, acesta poate fi înlocuit cu o bară pentru pompieri sau cu o balustradă ceva mai solidă în jurul scărilor – este imposibil să nu vă fi dat măcar o dată în copilărie pe balustrada de pe casa scării sau să nu fi visat că veți coborî precum pompierii în fuga spre sau de la școală. 
 
 
Sursa foto: Pinterest.com, Houzz.com. 
Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI