TIOR

Planuri pentru 2016 – schimbari pentru casa ta

Ce planuri ai în materie de amenajări interioare pentru anul 2016? Noi am adunat câteva idei decrative care te vor ajuta să împrospătezi designul actual al locuinței tale. De la an la an, tendințele în home design se schimbă și trebuie să îți stabilești aspectele principale ale căminului tău pe care le vei schimba.


Reorganizare


Pentru ca un stil modern de amenajare să se potrivească locuinței tale, trebuie să iei în calcul înlăturarea dezordinii și dezorganizării. Acești factori conduc la un aspect învechit și neatractiv, iar dacă încă se regăsesc în casa ta, trebuie să îi elimini cât mai repede cu putință. Este necesar un bun motiv pentru a păstra elementele decorative ce duc la saturație aspectul încăperii. În caz contrar, poți dona sau arunca obiectele pe care nu le mai folosești


Schimbare de culoare


În 2016 este momentul să faci modicări și în ceea ce privește cromatica. Renunță la culorile plictisitoare ale pieselor de mobilier și pereților în nuanțe bej. În ciuda așteptărilor, albul strălucitor revine. O tendință actuală a designului modern și îndrăzneț. Actualizarea spațiului de locuit poate începe cu decorarea pereților chiar în mai multe culori. Alte elemente colorate ce pot fi adăugate sunt pernele decorative sau un covor în nuanțe și modele atractive.


Scapă de mobilierul vechi


Uneori ne este greu să ne detașăm de piesele de mobilier. Ne-am obișnuit cu ele și ne leagă multe amintiri de acestea. O dată cu trecerea într-un nou an, putem să renunțăm la ceea ce ne îngreunează vizual designul locuinței. Poți începe cu acea canapea din living, de demult achiziționată, pe alocuri tocită. Este momentul să investești într-un mobilier modern și de calitate.


Detalii speciale


Detaliile sunt elementele ce pot schimba aspectul unei încăperi. Dacă încă nu ai luat în calcul efectuarea unor schimbări radicale în locuință, poți începe cu o îmbunătățire a calității vieții. Printre lucrurile pe care le poți face cu ușurință pentru casa ta sunt: împrospătarea aerului cu flori naturale, păstrarea curățeniei, folosirea unor lenjerii de pat asortate, aranjarea detaliată a spațiului de servit masa. Pentru fiecare cameră pot exista detalii pe care să le iei în calcul. Până și ușile care scârție le poți repara și acest aspect va crește gradul de confort în propria casă.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI