Piscina din curte – pentru relaxarea intregii familii

03-05-2016 / Blog amenajari locuinte

Nu contează cât de mare ai casa, ci cât de bine o amenajezi. La fel se întâmplă și în cazul piscinei pe care ți-o dorești în curtea casei tale. Dacă ești pasionat de înot sau pur și simplu îți dorești ca amenajarea grădinii să aibă o extindere de spațiu pentru relaxare, atunci poți opta pentru o piscină. Noi îți vom prezenta câteva sugestii de amenajare a piscinei chiar și într-un loc restrâns.

Piscina din curte

Locul ideal pentru relaxarea trupului și a minții. Zilele cu soare ne fac să ne gândim cum putem obține din terenul disponibil în curtea casei, un spațiu pentru tine, familie și prieteni. O piscină în curte este ca și cum ai aduce atmosfera verii la tine acasă. Pe lângă apa revigorantă și căreia îi vei acorda o atenție deosebită, vorbim despre elementele naturale ce împrejmuiesc piscina, dar și șezlonguri și umbreluțe.

Weekend cu bălăceală

Imaginează-ți cum, după o săptămână încărcată la muncă, vei alege să te relaxezi la grădina din curte. Un bazin dreptunghiular este caracteristic unei curți clasice. Amenajarea locuinței va avea acum două componente la care să te raportezi: una interioară, despre care am tot discutat în articolele precedente, dar și una exterioară la care ne vom referi în continuare. Curtea din spatele casei devine spațiu de bălăceală pentru mic și pentru mare, dacă urmeză doar câteva sugestii de amenajare a piscinei.

Formele relaxării

Relaxarea, în cazul de față, este reprezentat de piscină, iar formele acesteia pot fi diverse. Totul depinde de spațiul pe care ești dispus să îl investești în bazinul familiei. Stilul lagună este cel care nu are o formă regulată, iar elementele naturale sunt nelipsite din peisaje. Se merge, adesea, pe un stil ca în natură, fără a crea impresia că amenajarea este realizată de către mâna omului. Forma va atrage orice privire, devenind punctul central al amenajării exterioare.

Sursa foto: houzz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.