TIOR

Piese de mobilier pentru mai mult confort

Acasă este foarte important să te simţi bine, să te simţi în largul tău şi să stai confortabil. Pentru confort sporit trebuie să alegi piesele de mobilier potrivite. Mobilierul din piatră sau din lemn masiv se poate să arate bine, dar nu va fi niciodată prea confortabil. Felul în care au evoluat modelele de mobilier şi tipul acestuia dovedesc faptul că omul încă lucrează la crearea formulei perfecte pentru confort. Iată câteva piese potrivite pentru orice locuinţă şi care ţi-ar asigura un confort sporit.

 

Un fotoliu din piele

 

Te aşezi, stai bine, eventual îl poţi asorta cu un taburet pe care să îţi ţii picioarele, şi nimic nu se compară cu un fotoliu din piele în care să te poţi scufunda şi care să se modeleze după formele tale. Pe acesta îl poţi accesoriza cu orice fel de păturici sau pernuţe decorative şi se potriveşte în orice locuinţă, în orice cameră, indiferent de stilul de amenajări interioare ales.

 

O masă potrivită

 

Găseşte masa potrivită, la înălţimea potrivită. Este important ca, mai ales pentru bucătărie, masa şi scaunele să fie la o înălţime corespunzătoare tuturor membrilor familiei. Dacă este cineva mai mic în familie, alege o masă la o înălţime medie şi personalizează scaunul celui mai mic membru, aşa încât toată lumea să aibă o poziţie confortabilă, lejeră, relaxată atunci când staţi cu toţii la masă.

 

Canapea cu spătar şi mânere

 

Alege o canapea joasă, cu spătarul uşor arcuit şi cu mânere rotunjite pentru living. Trebuie ca toţi membrii familiei să se poată aşeza aici cu uşurinţă (chiar şi copiii). Aceasta este o piesă de mobilier care, asemeni fotoliilor din piele, nu se va demoda niciodată şi se potriveşte în orice cameră, indiferent de stilul de amenajări interioare ales.

 

Un bufet simpatic pentru dining sau bucătărie

 

Amenajarea unui dining va depinde, în mod evident, de spaţiul disponibil din casa ta. Totuşi, în bucătărie cu siguranţă vei avea nevoie de un dulap pentru veselă şi recipiente cu alimente precum orez, făină, mălai, zahăr etc (alte alimente care fie nu se alterează, fie au un termen de valabilitate prelungit). De obicei o piesă de mobilier învechită şi care nu se mai caută, bufetul se poate dovedi şi plăcut vederii, şi foarte util.

 

Un scăunel pentru picioare

 

După o zi lungă de muncă, indiferent că munceşti la birou sau pe teren, picioarele tale au nevoie de puţin răsfăţ. Fă un duş, dă-ţi picioarele cu puţină cremă, masează-le puţin şi apoi pune-le pe scăunelul lor să se odihnească. Circulaţia sângelui va funcţiona mai bine dacă picioarele stau întinse, eventual puţin mai sus decât şezutul.

 

O cadă clasică

 

Dacă optezi pentru o cadă clasică, poţi să beneficiezi de un produs care este fabricat dintr-un material mai bun, în care stai mai bine mulţumită capetelor perfect rotunjite, care arată mai bine decât o banală cadă modernă mulţumită picioarelor şi faptului că îi poţi vopsi exteriorul şi aşa mai departe.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI