Petreci acasa de Revelion?

31-12-2014 / Blog amenajari locuinte

Nicăieri nu-i ca acasă, iar acest lucru este valabil şi de sărbători: dacă petreci acasă Revelionul, poţi organiza o petrecere exact pe gustul tău şi numai cu oameni care îţi plac. O petrecere în oraş presupune de fiecare dată să rişti să nu îţi placă muzica, mâncarea, băutura sau ceilalţi oameni care vin la o sărbătoare publică.

 

Dacă petreci acasă de Revelion, va trebui să stabileşti meniul (dar nu este obligatoriu să asiguri mâncarea, ci îţi poţi desemna prietenii să aducă şi ei câte ceva), să faci o listă cu băuturi (dar din care să nu uiţi şampania şi sucul de portocale pentru a doua zi) şi să îţi decorezi casa corespunzător. Pentru cel din urmă "detaliu" suntem noi aici. Uite câteva decoraţiuni pe care le poţi face uşor pentru petrecerea organizată acasă pentru tine şi cei dragi.

 

Confetti pentru pereţi

 

Decupează din foi colorate de hârtie cercuri multe, de dimensiuni diferite şi, bineînţeles, de culori diferite, apoi prinde-le cu piuneze sau cu scotch de pereţi. Scopul este ca perete tău să arate ca şi cum ar fi decorat cu confetti gigant. Poţi încerca acelaşi lucru şi cu hârtie aurie şi/sau argintie, iar acesta va fi peretele unde se vor face pozele premeditate.

 

Ar fi bine să verifici că există un aparat foto bun, care să facă poze clare indiferent de circumstanţe,  care are şi spaţiu pentru multe poze şi care are şi baterie pentru toată noaptea, pentru a imortaliza cele mai importante momente, instantanee sau regizate,

 

Surprize interculturale

 

Noi ştim să petrecem bine, dar şi străinii ştiu să petreacă frumos. Ai putea împrumuta câteva idei sau obiceiuri ale altor culturi: poţi împrumuta obiceiul cu "pinata" la fiecare sărbătoare (este decoraţiunea aceea umplută cu bomboane ambalate individual şi care trebuie lovită până când bomboanele se împrăştie în toată camera) de la spanioli şi latini sau, dacă îţi place misterul şi ideea de deghizare, poţi confecţiona măşti de carton pentru fiecare dintre invitaţii tăi.

 

Şampanie aurie şi Numărătoarea inversă...

 

Sunt lucruri care chiar nu pot lipsi, căci fără ele Revelionul nu ar mai fi decât o noapte care se întâmplă să însemne trecerea de la un an la altul. Lipeşte sclipici pe sticla de şampanie – nu contează marca acestei băuturi, ci este mai important (cel puţin de data aceasta) să aibă un aspect deosebit.

 

Cât despre numărătoarea inversă... poţi ori să cumperi lumânări cu cifrele de la 0 la 9 (inclusiv + cifra 1 trebuie să fie de două ori) sau cu numere de la 1 la 10 – oricum ar fi, trebuie să poţi crea numărătoarea inversă de la 10 şi lumânările să fie cu modele diferite. Le vei fixa în dopuri de plută şi le vei aprinde cu 15 secunde înainte de marele dong! Dacă nu vrei lumânări, poţi să decupezi numerele din carton şi să le colorezi cu diferite culori cu acuarele, creioane colorate sau carioci.

 

Artificii şi Instrumente pentru gălăgie

 

Sunt detalii... dar pentru că sunt legale numai de Revelion, poate chiar ar trebui să cumperi beţişoare din acelea de artificii pe care să le puteţi ţine în mână când faceţi pozele. Câteva trompete mici nu ar strica: aşază-le pe masă, la îndemână oricui, ca să aveţi cu ce să speriaţi Anul Vechi şi să întâmpinaţi cu urale Anul Nou.

 

Sursa foto: buzzfeed.com, pinterest.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.